Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yuvacıklı gençler Bursa’yı fethetti!

Yuvacık Gençlik Platformu üyeleri bu hafta Bursa’daydı. Tarihi mekanları ziyaret eden Yuvacıklı gençler, Başiskele Belediyesine de teşekkür etti

Yuvacık Gençlik Platformu üyeleri

Yuvacıklı gençler arasındaki bağı kuvvetlendirmek, gençliğe sahip çıkmak amacıyla kurulan Yuvacık Gençlik Platformu, çalışmalarını sürdürüyor. Başkan İbrahim Koral ve yönetim kurulu öncülüğünde Yuvacıklı gençler bu hafta da Bursa gezisi gerçekleştirdi.

ZİYARETLER

Yuvacıklı gençler Bursa Ulu Camii, Yeşil Türbe, Yeşil Camii, Emir Sultan Türbesi, Osman Gazi Türbesi, Tophane ve Osman Gazi’yi ziyaret etti. Başiskele Belediyesinin tahsis ettiği otobüs ve rehberle Bursa’ya giden Yuvacıklı gençler, hem öğrendi hem de manevi bir ortamda güzel bir gün geçirdi.

TEŞEKKÜR ETTİ

Yuvacık Gençlik Platformu Başkanı İbrahim Koral, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü’ye teşekkür ederek, “Bu programı hazırlamamızda bize ciddi bir katkı veren Yasin Özlü başkanımıza teşekkür ediyoruz. Kendisi sadece destek vermiyor. Gençliğe bakışı çok farklı ve pozitif. Biz de Yuvacık’ın gençleri olarak birlik beraberlik içinde böyle güzel programlara imza atmanın gayreti içinde olacağız” ifadelerini kullandı.