Yuvam İzmitspor'a Erencan Yardımcı bonusu

Kocaelispor futbol okulundan Yuvam İzmitspor'a gelen ve burada bir sezon forma giyen Erencan Yardımcı lisansının ilk çıktığı kulübe para kazandırabilir.

Yuvam İzmitspor'a Erencan Yardımcı bonusu

BİR SEZON OYNADI

İlimiz amatör kulüplerinden Yuvam İzmitspor, Almanya'nın Hoffenheim takımına 4 milyon Euro bonservis bedeli ile Eyüpspor'dan transfer olan Erencan Yardımcı'nın uluslararası transferinden para kazanabilir. İlgili Kural futbolcunun ilk yetiştiği kulübe futbolcunun bonservesinden FIFA 1000'de 5'lik dilim verir diyor. Yuvam İzmit Kulübü kurmayları konu hakkında hafta içinde çalışma yapacak.

41 FUTBOL KULÜBÜ'NDE PARLADI

Geçen sezon Pendikspor formasıyla 28 Lig maçına çıkan, 6 gol ve 2 asistle oynayan 2002 doğumlu İzmitli futbolcu böylece ilk kulübüne de maddi bir kazanç sağlamış olacak. Erencan o dönemde U-13 Ligi'ne katılmayan Kocaelispor Kulübü'nden dönemin teknik sorumlusu Can Demirkıran tarafından Yuvam İzmitspor'a kazandırılmış, burada bir sezon oynayan Erencan ertesi sezon 41 Futbol Kulübü'ne geçmişti. 41 Futbol Kulübü'ndeki performansı da Erencan'ı Galatasaray'a kadar götürmüştü.

Kaynak: Erdem Övüç