Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yüzde 0,99 faizli ihtiyaç kredisi için son 3 gün! Garanti BBVA 10 bin TL dağıtmaya başladı! Tek şart…

Yüzde 0,99 faiz oranlarına sahip ihtiyaç kredisi dönemi sona ermek üzere. Garanti BBVA’nın avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyası 3 gün sonra sona erecek. Peki, yüzde 0,99 faizli ihtiyaç kredisi şartları neler? İşte detaylar…

Yüzde 0,99 faiz oranlarına

Türkiye’de artan enflasyon ve Covid – 19 döneminden itibaren devam eden ekonomik sıkıntılar sonrasında hayat pahalılığı her geçen gün artmaya devam ediyor. Yaşanan bu olumsuz etkenler sonrasında bir yandan devlet destekleri artarken, diğer yandan banka kredileri ve kredi kartı kullanımları artış gösterdi.

Merkez Bankası tarafından son dönemde alınan faiz artırma kararları kredileri de adeta ulaşılmaz hale getirdi. Yaşanan bu hayat pahalılığı sonrasında nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler için Garanti BBVA faizsiz nakit çözümler ve yüzde 0,99 faiz oranlarına sahip kredileri hayata geçirdi.

YÜZDE 0,99 FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Garanti BBVA tarafından 15 Ocak 2024 tarihine kadar geçerli olacak yüzde 0,99 faizli ihtiyaç kredisi kampanyasında avantajlar devam ediyor. Garanti BBVA Mobil üzerinden müşteri olanların yararlanabileceği kampanya kapsamında 10.000 TL’ye varan kredi yüzde 0,99 faiz oraları ile kullanılacak.

10 bin TL kredi seçeneklerinin yanı sıra 15 bin TL’ye varan faizsiz taksitli nakit avans çözümleri de kredi kartı başvurusu onaylanan müşteriler için geçerli olacak. Düşük faizli kredi kampanyasına katılanlar Mobil üzerinden müşteri olduktan 5 gün içinde hayat sigortalı ve kampanyalı krediye başvuru yapabilmektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

10.000 TL yüzde 0,99 faizli ve 6 ay vadeli ihtiyaç kredisinden yararlanmak için Garanti BBVA Mobil uygulaması üzerinden başvuru yapılması gerekiyor. Başvuru işlemleri ise mobil uygulamaya giriş yaptıktan sonra, ‘’Başvurular – Kredi, İhtiyaç Kredisi’’ adımları takip edilerek tamamlanır. İşlem onayı sonrasında 10 bin TL kredi için yüzde 0,99 faiz ve 6 ay vadede aylık 1.742 TL taksit tutarı hesaplanıyor. 15 Ocak’ta sona erecek kampanyadan yararlanmak ve yüzde 0,99 faizli ihtiyaç kredisi kullanmak için hemen mobil üzerinden başvuru yapılması gerekiyor.