Zafer Mutlu: Başiskele’ye aday olmak isterim

Başiskele’ye aday olacak mı sorusuna yanıt veren Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, “Aday olmak isterim” dedi.

Zafer Mutlu: Başiskele’ye aday olmak isterim

Saadet Partisi TBMM Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Bülent Kaya bugün bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Kocaeli’ye geldi. Öğle saatlerinde basın mensupları ile bir raya gelen Başkanvekili Bülent Kaya grup çalışmaları hakkında bilgi verirken gazetecilerin sorularını yanıtladı.

MUTLU BAŞİSKELE’YE ADAY MI?

Önceki yerel seçimlerde Saadet Partisinden Başiskele Belediye Başkan adayı olan Saadet Partisi İL Başkanı Zafer Mutlu, “Yeniden aday olacak mısınız” sorusuna yanıt verdi. Tüm ileçelerde anket çalışması yaptıklarını ifade eden Mutlu, “Bir anket çalışmamız olacak. Orada öne çıkacak isimleri göreceğiz. Saadet Partisinin en fazla neticesinin alacağı yerler neresi ise ona göre yol haritası hazırlanacak. Ben de Başiskelili olarak Başiskele’ye her atım attığıjmda “aday mısın?” diye soruyolar. Aday olmak isterim ama netleşme konusu ekim ayında belli olacak” dedi.

“BAŞİSKELE Mİ KOCAELİ Mİ?”

Gönlünüzden geçiyor mu sorusuna ise Mutlu, Gönlümüzden neler geçiyor bir bilseniz” şeklinde yanıt verdi. dedi. Saadet Partisi Grup Başkanvekili Bülent Kaya ise, “Basın aracılığı ile soralım biz de. Başiskele yi mi yönetsin yoksa Başiskele ile birklite bütün Kocaeli’yi mi yönetsin?” şeklinde soru yöneltti.