Zafer Mutlu: Yarım kalmış hesabımız var

Başiskele Belediyesine aday olmak isteyen Saadet Partisi İl Başkanı Zafer Mutlu, “Bizim orada yarım kalmış bir hesabımız var. Tamamlamak isteriz” dedi

Zafer Mutlu: Yarım kalmış hesabımız var

31 Mart yerel seçilerinde 130 günde gibi bir süre kaldı. Süre ilerledikçe belediye başkanlığı isteyen isimler aday adaylığı başvurularını yapmaya başladı. Kocaeli’nin en çok merak edilen ilçe belediyelerinen biri Başiskele Belediyesi.

YÜZDE 35.87 ALMIŞTI

2019 yılında gerçekleştirilen yerel seçimlerde Saadet Partisi’nin adayı Zafer Mutlu 35.87’lik oy oranı ile dikkatleri üzerine çekmişti. Mutlu’nun yeni dönemde Başiskele’de yeniden aday olup olmayacağı merak ediliyordu. Seçim sonrası İl Başkanlığı görevine getirilen Zafer Mutlu adaylık ile ilgili düşüncelerini Nokta Gazetesine açıkladı.

“ADAY TESPİT KOMİSYONLARI ÇALIŞIYOR”

Seçim öncesi aday tespit komisyonları çalışıyor. Hem il teşkilatlarında hem de ilçe teşkilatlarında aday tespit komisyonları kuruldu. Seçimlere hazırlık tüm hızı ile devam ediyor. Adaylar görüşülüyor. Son durumlar netleşince, genel istişareler yapılınca son duruma karar vereceğiz” dedi.

“YARIM KALMIŞ HESABIMIZ VAR”

Gönlünden adaylığın geçip geçmediği sorusunu yanıtlayan Mutlu, “Gönlümden geçen tabi Başiskele adaylığı. Bizim orada yarım kalmış bir hesabımız var. Tamamlamak isteriz. Ama şartlar ne getirir ne götürür göreceğiz” dedi.