Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zafer Mutlu’nun Karaosmanoğlu iddiaları: Memur görevlendirebilirim

SP Başiskele Adayı Zafer Mutlu’nun, önceki dönem Büyükşehir Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile ilgili iddialarına cevap veren Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, Mutlu’nun bilgi sahibi olmadığını ve bilgilenmesi için belediyeden memur görevlendirebileceğini ifade etti

SP Başiskele Adayı Zafer

Yerel seçime 4 gün gibi kısa bir süre kaldı. Kocaeli’de seçim sonucu en çok merak edilen ilçelerden biri Başiskele ilçesi. Cumhur İttifakı’nın AK Partili Başiskele Belediye Başkan Adayı Yasin Özlü, Nokta TV’de yayınlanan ‘Furkan Çalışkan ile Seçime Doğru’ programının konuğu oldu. Nokta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Furkan Çalışkan’ın sorularını yanıtlayan Yasin Özlü, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

KARAOSMANOĞLU İDDİALARI

Saddet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu, geçtiğimiz günlerde büyükşehir belediyesi eski başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun Başsikele’de 500 dönüm araziyi ‘üniversite kurmak için’ eğitim alanına çevirdiğini, ardından vakıf kurup kendi vakfına 49 yıllığına tahsis ettiğini iddia etmişti. O iddialar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Özlü, “bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmama” önerisinde bulundu.

“ŞEHRİN EN GÜZEL KIZI”

Özlü yaptığı açıklamada, “Zafer Bey’e tavsiyem, seçimin haftasına giriyoruz. Güzel bir süreç geçirdik hep beraber. Bütün adaylara teşekkür ediyorum ben. Yani öyle yani baktığınız zaman ilçeler düzeyinde herkesin iddia sahibi olduğu bir seçim yaşıyoruz. Kentin en çok haber çıkan, en çok anket yayınlanan, en çok yorum yapılan belediyesi. Yani Başiskele bu şehrin güzel kızı. Herkesin gözü burada. Herkes bu kızla evlenmek istiyor, bu kızı istiyor.

“MEMUR GÖREVLENDİREBİLİRİM”

Dolayısıyla buraya kadar güzel bir süreç geçirmişken, en kibar tabirle bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olmamak lazım diyorum kendisine. Önce bir bilgi sahibi olmak Lazım. Kaldı ki bu yaşadıkları, anlattığı süreçlerin hiçbiri benim belediye başkanlığı döneminde olan süreçler değil. Gerekli cevabı, konunun muhatabı vermiş. Kendisi de hukuk adamı. Bazı şeylerin nasıl hukuki bir süreç olduğunu, hangi süreçlerin gerektirdiğini benden daha iyi bilir. Daha iyi bilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bir memur arkadaşımı o süreçlerle ilgili bütün şeffaflığıyla kendisini bilgilendirmesi için görevlendirebilirim” dedi.

Hüseyin Ayaz’la ilgili ilk kez konuştu!

Beş yılını değerlendirdi: Başiskele kent olabilir mi?

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İsrail’in Lübnan’a yönelik hava saldırıların
Sıradaki Haber Gerginlik havayı vurdu! Beyrut seferleri iptal edildi