Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zafer Partisi İzmit adayı Recep Yazıcı: Emekliye ekmek 1 TL olacak

Zafer Partisi İzmit adayı Recep Yazıcı bugün gazetemizi ziyaret etti. Ziyareti sırasında projelerini anlatan Yazıcı, “Emekliye ekmeği 1 liradan satacağız. Kafelerimizde içecek içen gençlerimizin ilk içeceği de bedava olacak” dedi.

Zafer Partisi İzmit adayı

5 senede bir tekrarlanan yerel seçimler 31 Mart tarihinde gerçekleşecek. 39 günün kaldığı yerel seçimler için belediye başkan adayları çalışmalarını hızlandırdı. Zafer Partisi’nin İzmit adayı Recep Yazıcı bugün gazetemizi ziyaret etti. Başkan adayı Yazıcı’ya basın danışmanı Bigman Çakman, meclis üyesi adayı İbrahim Demirtaş ve ilçe gençlik kolları yöneticisi Kadir Gülen eşlik etti.

PROJELERİNİ ANLATTI

Zafer Partisi’nin İzmit adayı Yazıcı gazetemize yaptığı açıklamalarda projelerini anlattı. Halkın ihtiyacına yönelik projeler geliştirdiklerini ifade eden Recep Yazıcı amaçlarının İzmit’in marka değerini yükseltmek ve halka dokunmak olduğunu belirtti.

“3’ÜNCÜ SEÇENEĞİZ”

İşte Yazıcı’nın açıklamasının tamamı: “Partimiz yeni kurulmuş bir parti. Zafer Partisi’nin büyük bir potansiyeli var. Biz vatandaşların 3’üncü seçeneğiyiz. Bu seçimde AK Parti ve CHP’den neler kapabileceğimizi göreceğiz.

“İZMİT KÖY OLMA YOLUNDA İLERLİYOR”

Amacımız İzmit’te güzel ve düzgün bir muhalefet yapmak. İzmit çok değerli ve büyük bir ilçe. Ama köy olma yolunda ilerliyor. Eskiden İzmit esnafı çok hareketliydi. Maalesef İzmit ruhsuz bir ilçe oldu. İlçemiz gerçekten pislik içinde. Biz İzmit’i daha yaşanabilir bir yer yapmak istiyoruz.

EMEKLİLERE ÖZEL EKMEK 1 TL OLACAK

Halkımızın en büyük sıkıntısı geçim sıkıntısı. Emeklilerimizin ekmeği 1 liradan almasını sağlayacağız. İzmit’teki emeklilerimizin sayısı belli. Bu konuda gerekli araştırmaları yaptık. Belediyemizin bunu karşılayacak parası, gücü, enerjisi ve çevresi var. Fırıncılarımız ile iletişim halinde olup ekmeğin parasının üstünü onlara vereceğimiz bir sistem kuracağız.

“SİRMEN DÖNEMİNDEN BERİ 1 ÇİVİ ÇAKILMADI”

Atıktan para kazanacağız. Atık alımları özel firmalara veriliyor ancak bu işten parayı bizim belediyemiz kazanacak. İzmit Belediyesi’nin bir çöp işleme tesisi var ancak buraya Sefa Sirmen döneminden beri bir çivi çakılmadı. Biz burayı geliştirmeye talibiz.

“OTOPARK SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ”

İzmit’te çok büyük bir otopark sorunu var. Otopark sorunu bilerek çözülmüyor. Vatandaşlar alışveriş merkezine yönlendiriliyor. İzmit’in kilit noktalarına yeni otoparklar inşa ederek park sorununun çözümü için adım atacağız. Tramvay duraklarına yakın yerlere otoparklar inşa edeceğiz. Otopark sorununun çözülmesiyle çarşımız canlanacaktır.

GENÇLERE ÇAY VE KAHVE ÜCRETSİZ OLACAK”

Gençlerimizi çok önemsiyoruz, gençlerden de bize büyük bir ilgi var. Belediyemizin tüm kafelerinde genç arkadaşlarımızın ilk içecekleri ücretsiz olacak. Belediyenin Gülümse Kafelerinde gernçlerimizi gerçekten güldüreceğiz. Biz bu gençlerin adayıyız.

“ŞARJ İSTASYONLARI YAPACAĞIZ”

İzmit’te çok büyük bir hava kirliliği var. İlçemizdeki karbon salınımını azaltmak istiyoruz. Bu yüzden elektrikli araçlar için şarj istasyonları yapacağız. İzmit önemli bir marka. Yurt dışında bile Kocaeli değil İzmit tanınıyor. İzmit’in kaybolan değerini yeniden kazanacağız.

“İLÇEMİZE IHLAMUR AĞAÇLARI DİKECEĞİZ”

Peyzaja büyük paralar harcanıyor ancak yapılan çalışmaların bize bir katkısı olmuyor. Ağaç dikmek çok önemli ama mesala İzmit’in sokaklarına ıhlamur ağaçları dikeceğiz. Bunları toplayıp satarak bile iyi paralar kazanabiliriz. İzmit turizm ilçesi olabilecek bir yer. Kentimizde sanat hayatını canlandıracak projeler yapacağız.

ÖĞRENCİLERE BURS İMKANI

Dar gelirli ailelere kira ve gıda yardımı sağlayarak maddi yüklerini hafifleteceğiz. Uygun fiyatlı ve sağlıklı gıda hizmeti sunan şehir lokantası kurarak dar gelirli vatandaşlara ve öğrencilere destek olacağız. Başarılı öğrencilere burs imkanı sunarak eğitim hayatlarını sürdürmelerine yardımcı olacağız.
SPOR TESİSLERİ…
Halkımızı spora teşvik etmek için tesisler kurarak ve spor malzemeleri desteği sağlayarak sporun yaygınlaşmasına katkıda bulunacağız. Çiftçilerimizi doğrudan halkla buluşturan üretici pazarları açarak hem halkımızın uygun fiyatlı meyve ve sebzeye ulaşmasını hem de çiftçilerimizin gelirlerini artırmasını sağlayacağız.

ASKIDA FATURA SİSTEMİ

İhtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmak için askıda fatura sistemi getirecek ve halk arasında yardımlaşma kültürünü teşvik edeceğiz. Olası afetlere karşı halkımıza gerekli desteği sağlayabilecek projeler üreteceğiz. Halkımızın talep ve istekleri doğrultusunda İzmit’i daha güzel bir şehir haline getirmek ve refah seviyesini yükseltmek için proje üretecek bir birim kuracağız.”

RECEP YAZICI KİMDİR?

5 Mart 1989’da İzmit’te doğdu. İlk ve ortaokul öğrenimini Gölcük’de tamamladıktan sonra eğitim hayatına Kocaeli Üniversitesi’nde devam etti. Kocaeli Üniversitesi mühendislik fakültesi Çevre Mühendisliğini 2014 yılında , Yüksek lisansını Kocaeli üniversitesinde mühendislik fakültesinde 2019 yılında bitirdi. Kentte STK’lar da başkanlıklar yaptı ve bir çok görevde bulundu. Ailesi ataları İzmit’e bilinen tarihe göre 300 sene önce gelmiş. Yazıcı, mühendislik firması sahibi

Soldan sağa: İbrahim Demirtaş, Cansu Albayrak Kızılkaya, Recep Yazıcı, Furkan Çalışkan ve Bigman Çakman