Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Berkan Aslan

Zafer Partisi ve Hüdapar’ın sokak hayvanları öldürülsün- yaşatılsın polemiği

Geçtiğimiz gün Nokta TV ‘ de yayınlanan ‘Seçime Doğru’ programına Hüdapar Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu katıldı. Zekeriya Yapıcıoğlu yaptığı açıklamada; “Belediye sınırları içinde kimse aç ve açıkta olmayacak. Aç olduğu için dilenmeyecek. Güvenli sokaklar temin edilecek. Başıboş sokak hayvanları, özellikle insan sağlığı için tehlikeli olanlar bertaraf edilecek. Belediyenin girdisi çıktısı nedir düzenli olarak milletimiz ile paylaşacağız. Belediyelerimiz yönettikleri belediyenin halkı ile istişare içinde olacak” dedi.

Hemen ertesi gün ise ‘Seçime Doğru’ programımızın özel konuğu Zafer Partisi Genel Başkanı Sayın Ümit Özdağ oldu. Kendilerine Zekeriya Beyin açıklamalarını sorduğumda; “Ona bu sözler yakışmış. Geldikleri geleneği biliyoruz. Hizbullah geleneğinden geliyorlar. ‘Uyuyan kediyi uyandırmamak için eteğini kesen peygamberin ümmetiyim’ diyorsunuz sonra canlıları öldürüyorsunuz. Kabul edilir bir durum değil. Büyük bir kısırlaştırma kampanyası yürütülmeli. Ben barınaktan köpek almış bir insanım. Daha önce de köpekten korkardım’ şeklinde açıklamalarda bulundu.

HAYVANLAR ALLAHIN SESSİZ KULLARIDIR

Dünya üzerinde her konuyu çözdük. Her konuyu ele aldık ama sanırım bir tek hayvanlara karşı eziyeti çözemedik. Dünya üzerinde tek sorunumuz tek problemimiz onlar mı ?

Ağızları var dilleri yok. Aç kaldıklarında susuz kaldıklarında sessiz sedasız ölümü bekleyen canlılar. Evet biliyorum son zamanlarda birçok köpek saldırısı ile karşı karşıya geliyoruz. Fakat bunun çözümü aslında çok basit. Saldırıyı gerçekleştiren Alfa Köpeği bulunduğu bölgeden alıp hayvan rehabilitasyon merkezlerine taşımak ve orada yaşam alanları oluşturmak. Mümkün olduğunca kısırlaştırma operasyonu yaparak kontrolsüz üremelerini engellemek. Dünya uzay çağında ve biz hala sokaktaki canlıların bertaraf edilmesinden bahsediyoruz.

“Hayvanlar benim sessiz kullarımdır. Onlar şimdi susuyorlar ama hesap günü konuşacaklardı”  Yüce yaradan bile onları kabullenmişken, onları koruyorken biz insanoğlu neden koskoca dünyayı paylaşamıyoruz. Siz yerdekilere merhamet edin ki göktekiler (Allah ve melekler) de size merhamet etsin. Hep birlikte sevgi ve saygı dolu huzurlu yaşayacağımız bir dünya diliyorum.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER