Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zaferin Rengi İzle Full HD Tek Parça! Zaferin Rengi Filmi 2024 Yerli Film İzle Kesintisiz! Zaferin Rengi Filmi Konusu! Zaferin Rengi Oyuncuları

Fenarbahçe ve Milli Mücadele tarihindeki önemli isimleri buluşturan Zaferin Rengi filmi yayına girdi. 16 Şubat Cuma günü vizyona giren Zaferin Rengi konusu ve oyuncuları merak edildi. Spor tutkunu izleyicilerin takibe aldığı Zaferin Rengi filmi izle ekranı geldi. İşte Zaferin Rengi filmi full izle ekranı..

1918-1923 yılları arasında yaşanmış gerçek olaylara dayanan Zaferin Rengi filmi vizyona girdi. Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Anadolu’da başlatılan milli mücadele ateşinin işgal altındaki İstanbul’da büyümesini ve futbol zaferleriyle kenetlenip moral bulan Türk halkının bağımsızlık direnişini konu alan Zaferin Rengi filmi vizyondaki filmler listesine dahil oldu. Türk spor tarihine damgasını vurmuş en önemli futbol başarılarından olan Harington Kupası ile final yapacak olan filmin ana kahramanı Fenerbahçe’nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Bey’i Kubilay Aka canlandırdı. Zaferin Rengi fragman izleyenler Zaferin Rengi konusu, Zaferin Rengi oyuncular araştırdı. İşte Zaferin Rengi full izle ekranı..

ZAFERİN RENGİ FİLMİ İZLE

Kadrosunda Yiğit Özşener, Kubilay Aka, Nejat İşler, Gonca Vuslateri, Timuçin Esen gibi pek çok başarılı ismin yer aldığı Zaferin Rengi filmi vizyondaki yerini aldı. 16 Şubat Cuma günü sinema salonlarına gelen Zaferin Rengi konusu ve oyuncuları araştırıldı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk rolüne bürünen ünlü oyuncu Yiğit Özşener hayranlarını heyecanlandırdı. Türkiye’nin milli mücadele dönemine ışık tutan Zaferin Rengi filmi bulunduğunuz il ve ilçede bulunan sinema salonlarında takip edebilirsiniz.

ZAFERİN RENGİ KONUSU

Zaferin Rengi filmi vizyona girdi. Benzersiz bir aşk ve tarihe damga vurmuş spor müsabakasının nefes kesen hikayesi sinemaya salonlarında izlenmeye başladı. 1918 – 1923 döneminin işgal altındaki İstanbul’unda, düşman kuvvetlerine karşı örgütlenerek Anadolu’da başlatılan eşsiz direniş hikayesini anlatan Zaferin Rengi filminde Cumhuriyet tarihinin en büyük spor başarılarından biri olan General Harrington Kupası efsanesi anlatıldı. Kupa etrafında kurgulanan hikaye beyazperdeye taşındı. Yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un yaptığı filmin oyuncu kadrosunda Nejat İşler, Gonca Vuslateri, Kubilay Aka, Birce Akalay ve Timuçin Eser gibi isimler yer alıyor.

ZAFERİN RENGİ OYUNCULAR

MUSTAFA KEMAL ATATÜRÜK – Yiğit Özşener

ALİ SAMİ YEN – Emircan Kahyaeri

HALİDE EDİP ADIVAR – Birce Akalay

GALİP KULAKSIZOĞLU – Kubilay Aka

MEHMET SABRİ TOPRAK – Nejat İşler

ZEKİ RIZA SPOREL – Enes Ulukır

HASAN KAMİL SPOREL – Süleyman Yaşar Sucuoğlu

MİM MİM CEMİYETİ – TOPKAPILI CAMBAZ MEHMET BEY – Timuçin Esen

NASUHİ ESAT BAYDAR – Bora Cengiz

MUSTAFA ELKÂTİP – Hasan Elmas

JOHN GODOLPHIN BENNETT – Yılmaz Bayraktar

YAVUZ İSMET ULUĞ – Gürdal Tak

ALİ NACİ KARACAN – Sercan Gülbahar

EMİRZADE ARİF BEY – Lorin Merhart

DİĞER VİDEOLAR