Zahide Yetiş İlknur kim? Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak son bölümde ne oldu?

Zahide Yetiş İlknur kim? Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak son bölümde ne oldu?

Star TV'nin sevilen programı "Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak" son bölümde sıra dışı bir hikayeye ev sahipliği yaptı. Muhammed Bey'in, eşi İlknur'un birçok defa kendisini aldattığı ve evden kaçtığı iddiaları stüdyoyu karıştırdı.

Muhammed Bey, evlenmeden önce ve evlilik sürecinde eşi İlknur'un toplam 6 kez kendisini aldattığını iddia etti. Evlilikleri boyunca 5 çocukları olduğunu, ancak çocukların babalarının kim olduğundan emin olmadığını dile getirdi. İlknur'un birçok kez evden kaçtığı ve 10. kez kaçtığında ise dönmediğini belirtti.

Bu olaylar karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Zahide Yetiş, stüdyoda İlknur hakkında duyulan iddiaları ve erkek isimlerini tahtaya yazarak sıralı bir şekilde inceleme yaptı. İlknur'a dair duyduğu iddiaları sıraladıktan sonra programın ilerleyen dakikalarında İlknur canlı yayına bağlandı.

Canlı yayına katılan İlknur, gözyaşları içerisinde eşinin kendisine yeterince sahip çıkmadığını, bu sebeple zor günler geçirdiğini anlattı. Eşi Muhammed ise, İlknur için aylardır her şeyi yaptığını, bu süreçte kendisini dahi ihmal ettiğini vurguladı.

Programın sonunda, İlknur'un eşi Muhammed ve çocuklarına dönüp dönmeme kararı merak konusu oldu. Zahide Yetiş, bu zorlu hikayenin çözümü için her iki tarafa da yardımcı olacağını belirtti. "Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak" programının yeni bölümlerinde bu hikayenin nasıl sonuçlanacağı izleyiciler tarafından merakla bekleniyor.