Zahide Yetiş Türkan teyze kim? TikTok'ta aşık oldu, Belçika'dan Urfa'ya geldi! Sevgilisi kaçınca kocasıyla birlikte canlı yayına çıktı!

Star TV'nin izleyicileri tarafından büyük bir ilgiyle takip edilen "Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak" programında, Belçika'dan Urfa'ya aşkı için gelen Türkan Hanım'ın anlattıkları şok etkisi yarattı. Başından geçen dört evliliğin ardından gönül ilişkisi yaşadığını söyleyen Türkan Hanım, genç sevgilisi Urfalı Ömer'in kendisini kandırarak üç evini sattığını iddia etti.

Zahide Yetiş Programında TikTok Aşkı Skandalı

Star TV'nin popüler programı "Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak," izleyicilere unutulmaz anlar yaşatmaya devam ediyor. Bu kez programın konuğu, TikTok'ta tanıştığı ve aşık olduğu Urfalı Ömer için Belçika'dan Urfa'ya gelen Türkan Hanım oldu.

Başından dört evlilik geçen Türkan Hanım, Urfalı Ömer'in kendisini otobüs alacakları vaadiyle kandırdığını ve bu yolla üç evini genç sevgilisi için sattığını dile getirdi. Bu şok itiraflar izleyenleri derinden sarsarken, Zahide Yetiş'in şaşkın ifadesi dikkat çekti.

Türkan Hanım, canlı yayında TikTok videolarını paylaşarak ünlü sunucudan yardım istedi. Programa evli eşiyle katılan Türkan Hanım'ın, "Kocam olabilir, olmayabilir. Nikah nikah üzerine kıyacaktık." sözleri ise büyük yankı uyandırdı.

Canlı yayında Türkan Hanım'ın paylaştığı TikTok videoları da ekrana getirilirken, sevgilisi Ömer Bey'in de evli olduğu ortaya çıktı. Türkan Hanım'ın, "Hacı" dediği kocası, "Karım TikTok'ta dolandırıldı. İnsanoğlu kanıyor. İyi niyet gösterdi, bizi kandırdı." ifadeleriyle yaşanan skandalı doğruladı.

Kaynak: HABER MERKEZİ