Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zararlı sokak hayvanları ‘bertaraf’ edilecek!

HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcoğlu, Kocaeli’de yaptığı açıklamada partisinin belediyecilik anlayışını anlattı. Yapıcıoğlu konuşmasında insanlara zarar veren sokak hayvanlarının bertaraf edileceğini ifade etti.

HÜDAPAR Genel Başkanı Zekeriya

Hür Dava Partisi (HÜDAPAR) Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu bugün sabah saatlerinde Kocaeli Başiskele İlçesinde basın mensupları ile bir araya geldi. Yerel seçimlere kendi adayı ile girme kararı alan HÜDAPAR, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyelerinde adaylarını açıkladı. Yapıcıoğlu’nun ziyaretinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Eşin, İl Başkanı İbrahim Yolcu ve ilçe belediye başkan adayları da hazır bulundu.

“RÜŞVET ADAM KAYIRMA OLMAYACAK”

HÜDAPAR’ın belediyecilik anlayışı ile ilgili de konuşan Yapıcıoğlu, “HÜDAPAR yönetimde yolsuzluk, rüşvet, adam kayırma olmayacak. Yolsuzluk yapan kim olursa olsun gözünün yaşına bakılmayacak. Her belediyemizin girişine rüşvet alan da veren de melundur hadisini yazacağız. Hiçbir belediye başkanı belediye imkanını kendi reklamını yapmak, akrabalarına kaynak aktarmak için kullanmayacak.

“SOKAK HAYVANLARI BERTARAF EDİLECEK”

Belediye sınırları içinde kimse aç ve açıkta olmayacak. Aç olduğu için dilenmeyecek. Güvenli sokaklar temin edilecek. Başıboş sokak hayvanlar, özellikle insan sağlığı için tehlikeli olanlar bertaraf edilecek. Belediyenin girdisi çıktısı nedir düzenli olarak milletimiz ile paylaşacağız. Belediyelerimiz yönettikleri belediyenin halkı ile istişare içinde olacak” dedi.

YORUMLAR

Bir adet yorum var

  1. TABİİ BUNLAR BERTARAF ETMEYİ İYİ BİLİR..KEDİ VE KÖPEKLERİ DOMUZ BAĞLARIYLA YADA OTOMATİK SİLAHLI PUSULARLA BERTARAF EDEBİLİRLER…HAYVANLARA İŞKENCE ETMEKTE BONUS OLUR ARTYIK..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

SEDAŞ’ın Kocaeli’de gerçekleştireceği bakım ve
Sıradaki Haber SEDAŞ duyurdu! 7 ilçe ama özellikle Darıca ve Kandıra…