Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zaten istifalar elindeymiş!

MHP’de yaşanan şok gelişmenin yansımaları sürüyor. Herkes, “Bu iş nasıl olabilir” diye merak ederken, işin aslını Nokta Gazetesi öğrendi

MHP’de yaşanan şok gelişmenin

MHP’de son gün operasyonu yapıldı. MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, 14’üncü Büyük Kurultay öncesinde Kocaeli’nin üst kurul delegelerinden üç ismi düşürdü. Bu isimlerin arasında en büyük şaşkınlık yaratanı ise Ülkü Ocakları İl Başkanı Abdülkadir Özdemir’in büyük kurultay delegeliğinin düşürülmesi oldu.

HERKES ‘NASIL’I’ SORUYORDU…

Öte yandan MHP’nin il eski teşkilat başkanı Metin Ceylan ile Darıca İlçe eski Başkanı Mustafa Yıldırım’ın büyük kurultay delegelikleri düşürüldü. Söz konusu haberler teşkilatta yayılmasının ardından herkesi, “Son gün bu operasyon yasal olarak nasıl yapılabilir, delegeler nasıl düşürülebilir?” Sorularını sormaya başladı.

LİSTEYE GİR, İSTİFAYI VER

Konuyla ilgili edinilen bilgilere göre MHP İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş, göreve geldiği il kongresinde, büyük kurultay delegesi olarak yazdığı tüm isimlerin, büyük kurultay delegeliğinden istifasını içeren bir evrak da almış. Demirbaş, büyük kurultay delegesi olarak yazılacak isimlerin, istifa metinlerini vermek istemeyenleri, delege olarak yazmamış.

HERKESİN İSTİFASI ELİNDE

Yani özetle MHP Kocaeli İl Teşkilatının tüm kurultay delegelerinin, İl Başkanı Murat Nuri Demirbaş’ta istifa metinleri bulunuyor. İl Başkanı Demirbaş, istediği zaman bu istifaları işleme koyup, yedekten kurultay delegesi alabiliyor.