Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zekai Kahyaoğlu İl Başkanını suçladı: İl Başkan Vekilliğinden istifa etti

Zafer Partisi’nde sıcak gelişme. İl Başkan Vekili Zekai Kahyaoğlu, İl Başkanı Ender Oğuz’u suçlayarak görevinden istifa etti

Zafer Partisi’nde sıcak gelişme.

Zafer Partisi’nde flaş gelişme. Zafer Partisi İl Başkanı olarak atanan Ender Oğuz’un il yönetimine girerek, İl Başkan Vekilliği görevini üstlenen Zekai Kahyaoğlu, sosyal medya hesabından flaş bir açıklama yaptı.

İL BAŞKANINI SUÇLADI

Son genel seçimlerde partisinin birinci sıra milletvekili adayı olan ve hatırı sayılır bir oy almayı başaran Zekai Kahyaoğlu, il başkanı Ender Oğuz’un hiçbir yönetim kurullu toplantısı yapmadığını, aldığı kararlarda da görüş almadığının altını çizerek görevinden istifa etti.

SAHİPLENDİM

Zekai Kahyaoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:
“Ender Oğuz’un İl Başkanlığına atamasıyla birlikte oluşturulan İl yönetim Kurulunda İl Başkan Vekili sıfatıyla görev aldım ve bu güne kadar Parti teşkilatımın verdiği görevleri elimden geldiğince yapmaya çalıştım, düzenlenen eylem ve etkinliklerde bulunmaya gayret ettim.
Bulunduğum her yerde Partimizin görüşlerini, Genel Başkanımız Ümit Özdağ’ın politik ve stratejik görüşlerini sahiplendim.

ALINAN KARARLARDA İMZAM YOK

Ancak İl Başkanımızın yönetim anlayışı ile şansımın yönetim anlayışı çatıştı. Kullanılan tüm tasarruflarda, uygulamalarda herhangi bir görüş alınmadığı gibi hiç bir yönetim kurulu toplantısı da yapılmadı.
Alınan hiç bir kararın altında şansımın imzası yok.
Bu şartlar altında Zafer Partisi İl Başkan Vekili sıfatını taşımamın ve kullanmamın da bir anlamı yok.

BAŞARILAR DİLEDİ

Zafer Partisi yönetimlerinin çalışmalarında uyumsuzluk yaşamaması ve başarılı olması için Parti Yönetimindeki İl Başkan Vekilliği görevimden istifa ederek ayrılıyor, görevde olan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.
Bundan sonra Zafer Partisinin bir üyesi olarak yoluma devam edeceğim.
Basınımıza ve kamuoyuna saygıyla duyurulur.”