Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zeki Aygün, “Mevkimiz didişme, kavga etme mevkisi değil”

AK Parti’de aday adaylarının belirleneceği temayül yoklaması Kocaeli Kongre Merkezi’nde yapıldı. 2024 yılında yapılacak seçimleri değerlendiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Bizim bulunduğumuz mevkiler problem çözme mevkileri. Problemin parçası olma mevkileri değil” dedi.

AK Parti’de aday adaylarının

Genel seçimlerinden ardından tüm siyasi partilerin odak noktası haline gelen yerel seçimlere 125 gün kaldı. Aday adaylığı sürecini geride bırakan AK Parti’de 74 isim belediye başkan aday adayı oldu. Aday adaylarının teşkilat tarafından oylanacağı temayül yoklaması bugün yapıldı. Kocaeli Kongre Merkezi’nde yapılan elektronik temayül AK Parti Grup Başkan Vekili Özlem Zengin’in başkanlığında yapıldı.

“YENİ BİR 5 YILI DEĞERLENDİRECEĞİZ”

Temayülü değerlendiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Bu bir bayrak yarışıdır. Bir kişiye tahsis edilen bir yer değildir. Bu işi yapabilecek kapasitedeki adayların teşkilatın onayını da alarak genel merkezin kararlaştırdığı bir süreçtir. Buna saygı duymak lazım. Hangi arkadaşımız seçilirse seçilsin bulunduğu ilçeye ve ülkesine hizmet etme anlayışı içinde olmalı. Ben değil biz dememiz lazım. Bu tarz hareketler yapıyorum. Yeni bir beş yıl daha değerlendireceğiz” dedi.

“DİDİŞMEYE GELMİYOR”

Teşkilat ile arasının nasıl olduğu sorusunu da yanıtlayan Aygün, “Bizim bulunduğumuz mevkiler problem çözme mevkileri. Problemin parçası olma mevkileri değil. Buralarda didişmeye kavga etmeye gelmiyor, problem çözmeye geliyor. İnsanlarla arasındaki ilişkileri düzenlemek de o ilçeyi yönetenlere düşüyor” dedi.

Temayül’ün en rahatı! “Aday adayı yok fakat…”

Kocaman, “Ağustos böceği gibi ben destek istiyorum demekle olmuyor”

Talha Kös: Bizim için önemli olan AK Parti’nin kazanmasıdır

Talus, “Farklı tablo oluşturmadan devam edeceğiz”

Tutuş; “12’de 12 yapacağız”

“Kendimizi başarısız görme gibi bir şansımız yok”

Büyükakın: “Allah’ın izni ile 13-0 olacak”