Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zeki Aygün’den “Çenesuyu kara geçmemiş” diyen Sertif Gökçe’ye yanıt geldi

Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe’nin “Çenesuyu bugüne kadar kara geçmemiş” sözlerini kısmen doğrulayan Zeki Aygün “11 yıl boyunca zarar ettiği doğru ama bizim dönemimizde kara geçti” dedi.

Derince Belediye Başkanı Sertif

Geçtiğimiz günlerde En Kocaeli Gazetesi’nin sorularını yanıtlayan Derince Belediye Başkanı Sertif Gökçe, Çenesuyu AŞ’nin kendisinden önceki dönemlerde zarar ettiğini söylemişti. Önceki dönem başkanı Zeki Aygün konu hakkında En Kocaeli’ye konuştu.

“BENİM DÖNEMİMDE”

Zeki Aygün, Gökçe’nin Çenesuyu AŞ’nin zarar ettiği sözlerini kısmen doğrularken kendi döneminde kara geçtiğini söyledi. Aygün En Kocaeli Gazetesi’ne konuyla ilgili şunları anlattı; “ 2008-2019 yılları arasında zarar ettiği doğru. Meclis üyemiz de açıkladı. 2019’dan bu zamana kadar ise kar etti. Yani benim dönemimde.

4 YILDIR KARDA

Çenesuyu AŞ için 4 yılda 64 milyon TL’lik yatırım yaptık. 4 yıldır kara geçen bir kurum haline getirdik. İstanbul Avrupa’dan sonra Asya tarafına da bayilik açtık. Ankara’da var. Çevre illerde de bayilerimiz var. Çenesuyu çok önemli bir marka. Bizim dönemimizde 94 elemanı vardı. Şimdi 20 tane daha eleman alınmış. Bir müessese zarar ediyorsa 20 çalışan daha alınmaz.

ŞİMDİ ROBOTLA

Bizim dönemimizde Kaşık Tesisleri geliştirildi. İnsanlar orada damacanaları TIR’a elle yüklüyordu, şimdi robotla yüklüyorlar. Soğutma kulesinin bakımını revize ettik. Cam şişe hattını kurduk. Daha bir çok yenileme işlemleri yaptık. 1 yıl içerisinde dışarıdan aldıklarımızı hesapladık. Arapçeşme’deki dairelerimizden 62 tanesini sattık. Oradan aldığımız parayla 10 milyon TL’lik bir sermaye artırımı gerçekleştirdik.”