Zeliha Sunal'ın herkesten sır gibi sakladığı oğlu ortaya çıktı

Zeliha Sunal'ın Anneler Günü nedeniyle düzenlenecek bir etkinliğe katılıp Down Sendromlu çocuklarla buluşacak bilgisini paylaşması, sosyal medyada tepkilere neden olmuştu. Ve o tepkiler perde arkasında kimsenin bilmediği bir dramı da ortaya çıkardı.

Zeliha Sunal'ın herkesten sır gibi sakladığı oğlu ortaya çıktı

Zeliha Sunal'ın 5 yaşından beri görüşmediği D.Ü. adlı bir oğlu olduğu öğrenildi. Kullanıcılardan gelen "Sen önce 5 yaşında terk ettiğin kendi çocuğuna sahip çık" yorumu ortalığı karıştırdı. Hakkında ortaya atılan iddiaya yanıt veren Sunal genç yaşta yaptığı evlilikten bir oğlu olduğunu doğrularken, şimdi 40’lı yaşlarda olan oğlunun kendisiyle görüşmek istemediğini açıkladı.

Ünlü şarkıcı sözlerine şöyle devam etti; “17 yaşında evlendim, bir oğlum oldu. Aile içi baskı nedeniyle eşimden ayrıldım. Eve dönmemi sağlamak için oğlumu bana vermediler. Yıllarca ağladım. İletişim kurmaya çalıştım ama o taraftan gördüğü baskıyla çocuk benimle görüşmek istemedi. Ben bıraktığımda 5 yaşındaydı. 10 yaşında bir kez daha gördüm, yine görüşmek istemedi. Tekrar görmek istediğimde 20’li yaşlardaydı. Şu anda 40 küsur yaşında. Nerede olduğunu bilmiyorum. Yüreğim kanıyor ama bir gün bir yüzleşmemiz olacak, inanıyorum. O benim içimdeki yara. Çok üzgünüm.” diyerek yıllardır bilinmeyen bir gerçeği itiraf etti.

Zeliha Sunal'ın herkesten sır gibi sakladığı oğlu ortaya çıktı - Resim : 1

Kaynak: HABER MERKEZİ