Zeynep Dizdar Ümit Sayın Son Dakika: Zeynep Dizdar İlk Cinsel İlişki İtirafı! Ümit Sayın Kim?

Magazin dünyasını ayağa kaldıran Zeynep Dizdar son dakika bombası geldi. Yıllar sonra yaptığı cinsel ilişki açıklamasıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Zeynep Dizdar hayatı merak edildi. Ümit Sayın Zeynep Dizdar araştırması yapan kullanıcılar bomba itirafla şoke oldu. Peki, Zeynep Dizdar kaç yaşında? Ümit Sayın Zeynep Dizdar neden ayrıldı? İşte Zeynep Dizdar ilk cinsel ilişki itirafı..

Zeynep Dizdar Ümit Sayın son dakika bombası patladı. Zeynep Dizdar Vazgeç Gönül şarkısıyla Türk halkının hafızasına yerleşti. İlle de Sen, Zehir Gibi, Sana Güvenmiyorum gibi parçalarıyla adından söz ettiren şarkıcı Zeynep Dizdar yıllar sonra yaptığı açıklamaylaa herkesi şoke etti. Ümit Sayın tarafından 2 yıl düzenli olarak aldatıldığını söyleyen Zeynep Dizdar kaç yaşında, Zeynep Dizdar kimdir araştırıldı. Arama motorlarında Ümit Sayın Zeynep Dizdar sorgusu yapıldı. Peki, Ümit Sayın kimdir? Ümit Sayın eşi kim? Ümit Sayın kaç yaşında? Ümit Sayın Zeynep Dizdar neden ayrıldı? İşte yanıtı..

ZEYNEP DİZDAR ÜMİT SAYIN SON DAKİKA

Şarkıcı Zeynep Dizdar Haber Bahane programında Gökay Kalaycıoğlu'na konuştu. Ümit Sayın ile ilişkisine dair konuşan Zeynep Dizdar, 2 yıl düzenli olarak aldatıldığını söyledi. "İlk cinselliğini yaşadığın insan?" sorusuna yanıt veren Zeynep Dizdar, "Gözümü açtığım insan başka ne diyeyim. Haberim bile yoktu ben öpüşerek çocuk olduğunu zannediyordum kaç yaşıma kadar. Evlenseydik 25 yaşında bir çocuğumuz olabilirdi" dedi. "Pişman mısın doğurmadığına?" sorusuna ise, "Kısmet. Ben yola devam ettim" yanıtını verdi.

Zeynep Dizdar Ümit Sayın Son Dakika: Zeynep Dizdar İlk Cinsel İlişki İtirafı! Ümit Sayın Kim? - Resim : 1

ZEYNEP DİZDAR KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

14 Temmuz 1976 Kadıköy doğumlu Zeynep Dizdar ilk albümü Yolun Açık Ola ile yaptı. Vazgeç Gönül şarkısı ile radyo ve müzik listelerinde ilk sıralarda yerleşti. Bir Hayvanın Günlüğünden başlıklı şarkı Türkiye pop müzik tarihinde hayvanlar için yazılmış ender şarkılardan oldu. Yıllar sonra 2005 yılında ikinci stüdyo albümü İlle de Sen albümünü çıkaran Zeynep Dizdar dönemin en büyük hitlerine imza attı. Çok sayıda albümü olan Zeynep Dizdar, 2012 yılında Murat Uyar ile birlikte hazırladığı Maske isimli tekliyi çıkardı.

Zeynep Dizdar Ümit Sayın Son Dakika: Zeynep Dizdar İlk Cinsel İlişki İtirafı! Ümit Sayın Kim? - Resim : 2

Şarkıcılığın yanında bestecilik de yapan Zeynep Dizdar, Zeynep Mansur'un Sen Nasıl İstersen başlıklı albümü için Yarım Kalan Aşk, Reyhan Karaca'nın İmza başlıklı albümü için Heves, Suat Aydoğan'ın Müziktir Her Şeyi Anlatan başlıklı albümdeki şarkıları yazdı. Ben Senin İçin Varım, Bulut Duman için Mızrak, Faruk K'nın Fark albümü için Adalet Yerinde ve Erdem Karaduman için Ey Aşk başlıklı şarkıları yazdı. Zeynep Dizdar'ın her konserine gelen bir hayranı olan Can Günay ile 2010 yılında nikah masasına oturdu. İkili 2012'de boşandı.

ZEYNEP DİZDAR INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN