Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zincir marketlerin tabelaları söküldü

Kartepe’de elektrik direklerinde bulunan zincir marketlerin yön tabelaları Kocaeli Bakkallar Odası’nın isteğiyle söküldü.

Kartepe’de elektrik direklerinde bulunan

Kartepe bölge esnafı elektrik direklerine asılan zincir marketlerin yön tabelalarının kaldırılmasını istiyordu. Tabelalarının kendilerini maddi ve manevi etkilediğini söyleyen esnafın isteğine Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman sessiz kalmadı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Kocaeli Bakkallar, Büfeciler ve Tekel Bayileri Esnaf Odası’nın isteği, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’ın talimatıyla zabıta ekipleri tabelaları söktü. Kocaeli Bakkalar Odası Başkanı Bayram Kütük konu ile ilgili teşekkür mesajı yayınladı.

“DİĞER BELEDİYELERDEN DE BEKLERİZ”

Kütük yaptığı paylaşımda: “Esnafımızı psikolojik ve maddi olarak olumsuz etkileyen kurumsal zincir marketlerin elektrik direklerindeki yön tabelalarını yoğun istek üzerine söktürdük. Bu konuda bizlerden desteğini esirgemeyen Kartepe Belediyesi Başkanı Sn. Av. M. Mustafa Kocaman’a ve Zabıta Müdürlüğüne şahsım ve kurumum adına teşekkür eder; aynı özveri ve hassasiyeti diğer belediye birimlerinden de bekleriz” sözlerine yer verdi.