Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ziraat Bankası’ndan gençlere 100 TL ödemeler başladı! 18-26 yaş arasında olmak yetiyor! 30 Kasım son başvuru tarihi!

Ziraat Bankası’ndan gençlere 100 TL ödemeler devam ediyor. Başvuru işlemlerini 30 Kasım’a kadar yapanlar yararlanabilecek. Kamu bankasından duyuru geldi. 18-26 yaş arasında olmak yetiyor!

Ziraat Bankası’ndan gençlere 100

Türkiye’de son dönemde üniversite öğrencileri ve gençlere yönelik birçok farklı devlet desteği gündeme geldi. Teknolojik cihazlarda vergi muafiyeti, bedava internet ve burs desteklerinin yanı sıra Türkiye’nin önde gelen kamu bankası Ziraat üzerinden farklı ödemeler de yapılıyor.

Türkiye’deki üç kamu bankasından biri olan Ziraat Bankası, 18 ila 26 yaş arasındaki gençlerin kullandığı Bankkart Genç sahiplerine yönelik 100 TL’ye varan kampanyasını duyurdu. İlgili şartları sağlayan tüm gençler alışverişlerini bu sayede daha kârlı bir hale getirebilecek.

GENÇLERE 100 TL ÖDEMELER BAŞLADI!

Ziraat Bankası’nın 18 – 26 yaş arasındaki kişilere özel olarak sunulan Bankkart Genç sahipleri için avantajlı kampanyaları devam ediyor. 1 – 30 Kasım 2023 tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında gençlerin online alışverişlerini çok daha avantajlı hale getirmeleri sağlanacak.

Ziraat Bankası tarafından duyurulan kampanya kapsamında Hepsiburada’da Bankakart Genç’e özel 350 TL ve üzeri alışverişe 50 TL, toplamda ise 100 TL Bankkart Lira verilecek. İlgili tarihler içinde başvurularını tamamlayan kişiler söz konusu avantajdan yararlanabilecekler. Dijital kanallar üzerinden hızlı başvuru adımlarının tamamlanarak destekten yararlanılabilecek.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER, KİMLER YARARLANABİLECEK?

Ziraat Bankası Bankkart Genç sahiplerine yönelik kampanyalar duyurulmaya devam ediyor. Bu kapsamda 100 TL’ye varan Bankkart Lira kazanmak isteyen tüm gençlerin, Hepsiburada’dan tek seferde yapacakları 350 TL ve üzeri her alışverişi için 50 TL, toplamda ise 100 TL kazanması sağlanacak.

Kampanyadan yararlanmak isteyenler Bankkart Mobil ve ‘’bankkart.com.tr’’ adresinden katılım sağlamaları gerekiyor. 30 Kasım 2023 tarihine kadar başvuru yapılması gerekiyor. Kampanyadan yararlanmak için alışveriş yapmadan önce başvuru işlemlerinin tamamlanması gerekiyor. Kampanya kapsamında kazanılan Bankkart Liralar ise 7 Aralık 2023 tarihinde kampanya şartlarını sağlayan vatandaşların hesaplarında aktarılacak. Kazanılan Bankkart Liraların son kullanma tarihi ise 21 Aralık 2023 olarak belirlendi.