Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zuhal Topal Yemekteyiz Asiye Sarıca Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Yemekteyiz Asiye Sarıca Instagram Hesabı

Zuhal Topal’la Yemekteyiz masasına bu hafta Asiye Sarıca oturdu. 4 rakibini eleyerek 150 bin TL kazanmak isteyen Yemekteyiz Asiye hayatı merak edildi. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz Asiye Sarıca kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Zuhal Topal'la Yemekteyiz masasına

Zuhal Topal’ın sunumuyla her gün ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasında yeni hafta başladı. 2 yarışmacının diskalifiye edildiği olaylı geçen hafta finalinin ardından yeni haftaya adını yazdıran Yemekteyiz Asiye Sarıca oldu. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz Asiye Sarıca kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Yemekteyiz Asiye Sarıca Instagram hesabı..

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ ASİYE SARICA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

7 Ekim Pazartesi günü yepyeni bir haftaya giriş yapan Zuhal Topal Yemekteyiz yarışmacısı Asiye Sarıca 38 yaşında. Bir çocuk annesi olan Asiye Sarıca aslen Tokatlı. Güzellik uzmanı olan Asiye çılgın makyajlarla sınırları bir hayli zorluyor. Bu haftanın en dikkat çeken yarışmacılarından Züleyha ile sözlü atışmadaki yorumları olay oldu. Ümraniye’de güzellik merkezi olan Yemekteyiz Asiye Sarıca Instagram hesabı @asiyesaricabeauty profilinden inceleyebilirsiniz.