Zuhal Topal Yemekteyiz Burcu Kim? Yemekteyiz Burcu Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor? Yemekteyiz Burcu Instagram Hesabı

Yeni haftaya başlayan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında ilk gün yarışmacısı Burcu İnce oldu. 27 Mayıs Pazartesi günü yarışan Yemekteyiz Burcu İnce hayatı merak konusu oldu. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz Burcu İnce kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte yanıtı..

Zuhal Topal Yemekteyiz Burcu Kim? Yemekteyiz Burcu Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor? Yemekteyiz Burcu Instagram Hesabı

TV8 izleyicilerinin severek takip ettiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışında yeni hafta start aldı. 27 Mayıs ile 31 Mayıs haftasında yarışacak olan Yemekteyiz yarışmacıları yerlerini aldı. Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz 616. bölüm yarışmacısı Burcu İnce oldu. Hem tarzı hem de rakipleriyle diyalogları ilk günden olay olan Yemekteyiz Burcu İnce hayatı sorgulandı. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz Burcu kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte Yemekteyiz Burcu İnce Instagram hesabı..

Zuhal Topal Yemekteyiz Burcu Kim? Yemekteyiz Burcu Kaç Yaşında, Ne İş Yapıyor? Yemekteyiz Burcu Instagram Hesabı - Resim : 1

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ BURCU İNCE KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

27 Mayıs Pazartesi günü ekrana gelen Zuhal Topal'la Yemekteyiz 616. bölüm yarışmacısı Burcu İnce oldu. 27 yaşında olan Burcu bekar ve aslen Trabzonlu. Birbirinden iddialı 5 ismin yer aldığı Yemekteyiz 124. hafta büyük ödül yarışına katılan Burcu satış danışmanı olarak çalışıyor. Tecrübesinden çok el lezzetine güvenen Yemekteyiz Burcu rakiplerine meydan okudu. 27-31 Mayıs haftasında 75 bin TL için yarışacak olan Yemekteyiz Burcu İnce haftanın en çok dikkat çeken ismi oldu. Yemekteyiz Kadir ile diyalogları izleyenleri şaşırtan Burcu'nun erkek arkadaşının fitness yaptığı biliniyor. "Benim gibi genç, güzel ve bakımlı bir kadının yaptığı yemekleri kıskandınız" diyen Burcu kaç puan alacak bekleyip göreceğiz.

Kaynak: Şermin Temur