Zuhal Topal Yemekteyiz Canlı İZLE! Zuhal Topal'la Yemekteyiz Son Bölüm Tek Parça İzle

TV8'in sevilen yarışma programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni bölümleriyle devam ediyor. Hafta içi her gün yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam eden yarışmanın son bölümü araştırılıyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni bölüm canlı izleme ekranı haberimizde..

TV8 ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışması yeni bölümleriyle ekrana geliyor. Hafta içi her gün saatler 16.00’ı gösterdiğinde yeni bölümü başlayan yarışmayı oyuncu ve sunucu Zuhal Topal sunuyor. Hem yemek tutkunlarını hem de farklı lezzetleri denemeyi seven izleyicileri bir araya getiren yemek yarışmasında haftanın dördüncü günü başlıyor. 25-29 Eylül 2023 haftasının dikkat çeken yarışmacılarından Hakan İrtem günün yemeğini hazırlıyor, diğer yarışmacılar puanlıyor. İşte merakla beklenen Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni bölüm canlı izle ekranı..

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ BU HAFTA YARIŞMACILARI

-Eren Bursa

-Özlem Karabuya

-Ebru Özge Özen

-Meral Bakır Yurdakul

-Hakan İrtem

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Zuhal Topal Yemekteyiz Canlı İZLE! Zuhal Topal'la Yemekteyiz Son Bölüm Tek Parça İzle - Resim : 1

ZUHAL TOPAL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

23 Eylül 1976 İstanbul doğumlu Zuhal Topal tiyatro oyunculuğu başta olmak üzere, dizi, film oyunculuğu ve sunuculuk yapıyor. 9 senedir şarkıcı ve müzisyen Korhan Saygıner ile evli olan Zuhal Topal'ın Lina adında bir kız çocuğu var.

Sihirli Annem dizisinde "Suzan" adlı karakteriyle tanındı. ATV'de yayınlanan Selena adlı dizide "Fitnat Korkmaz" adında kötü bir müdireyi oynadı. Ardından Şarkı Söylemek Lazım adlı yarışmada koçu İlhan Şeşen ile yarıştı ve birinciliği hak etti. Metin Akpınar'ın başrolünde oynadığı Papatyam adlı dizide birkaç bölümde oynadı.

Evlilik programlarıyla tanınan Zuhal Topal, Zuhal Topal'la İzdivaç programını sundu. Kanal D'de yayınlanan Geniş Aile adlı dizide Şukufe rolünde oynadı. TRT kanalında 91 bölüm yayınlanan Avrupa Avrupa adlı dizide yer aldı. Güzel oyuncu ve sunucu şimdilerde Tv8 ekranlarında yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz programını sunuyor.

Dizileri

Avrupa Avrupa : Nermin (2011-2013) TRT1

Geniş Aile : Şukufe 2011(71.Bölüm...) (Star Tv)

Geniş Aile : Şukufe 2009-2010 (Kanal D)

Papatyam: Konuk Oyuncu 2009 (Star Tv)

Komedi Türk: Kendisi 2008 (Fox Tv)

Kaybolan Yıllar: Yonca

ZUHAL TOPAL INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN