Zuhal Topal Yemekteyiz Esra Morkoç Kimdir? Yemekteyiz Esra Morkoç Kaç Yaşında? Yemekteyiz Esra Morkoç Instagram

Zuhal Topal'la Yemekteyiz maratonunda yeni hafta yarışmacıları belli oldu. 1-5 Nisan haftasında yarışan Zuhal Topal Yemekteyiz yarışmacısı Esra Morkoç oldu. 75 bin TL kazanmak isteyen Yemekteyiz Esra Morkoç kimdir, kaç yaşında? İşte yanıtı..

Zuhal Topal Yemekteyiz Esra Morkoç Kimdir? Yemekteyiz Esra Morkoç Kaç Yaşında? Yemekteyiz Esra Morkoç Instagram

Hafta içi her gün saatler 16.00 olduğunda yayına giren Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışması yeni bölüm başladı. 1 Nisan Pazartesi ile 5 Nisan Cuma günleri arası yeni yarışmacılarıyla ekranda olacak Yemekteyiz yeni bölüm başladı. Bu haftanın en dikkat çeken ismi Esra Morkoç oldu. Oldukça bakımlı ve kendisine güvenen biri olan Yemekteyiz Esra Morkoç hayatı merak edildi. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz Esra Morkoç kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Yemekteyiz Esra Morkoç Instagram hesabı..

Zuhal Topal Yemekteyiz Esra Morkoç Kimdir? Yemekteyiz Esra Morkoç Kaç Yaşında? Yemekteyiz Esra Morkoç Instagram - Resim : 1

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ ESRA MORKOÇ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

1-5 Nisan haftasında yarışacak olan Yemekteyiz Esra Morkoç 24 yaşında. Büyük ödül 75 bin TL kazanmak için Yemekteyiz maratonuna katılan Esra Morkoç güzellik uzmanı. Aslen Ardahanlı olan Zuhal Topal Yemekteyiz Esra Morkoç medeni hali bekar. Kolunda yunus balığı dövmesi olan Zuhal Topal Yemekteyiz yarışmacısı Esra Morkoç hem güzelliğine hem de kendisine oldukça güveniyor. Mutfakta harikalar yarattığını söyleyen Yemekteyiz Esra Morkoç sosyal medya hesabını oldukça aktif kullanıyor. Yemekteyiz bu hafta yarışmacısı Esra Morkoç puanları belli olduğunda haberimizde yerini alacak.

YEMEKTEYİZ ESRA MORKOÇ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN