Zuhal Topal Yemekteyiz Fuat Kimdir? Yemekteyiz Fuat Eşlik Kaç Yaşında, Aslen Nereli? Yemekteyiz Fuat Eşlik Instagram

10-14 Haziran haftası kazanan isme 75 bin TL finaline son haftaya giren Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında masanın yeni sahipleri belli oldu. 10-14 Haziran haftasında yarışacak olan Yemekteyiz Fuat Eşlik oldukça dikkat çekti. Peki, Yemekteyiz Fuat Eşlik kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Zuhal Topal Yemekteyiz Fuat Kimdir? Yemekteyiz Fuat Eşlik Kaç Yaşında, Aslen Nereli? Yemekteyiz Fuat Eşlik Instagram

TV8 kanalında yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında yeni hafta yarışmacıları yerlerini aldı. 10 Haziran Pazartesi ilk gün yarışmacısının sofrasına konuk olacak Yemekteyiz bu hafta yarışmacıları hazırlandı. Bu haftanın birincisine 75 bin TL büyük ödül verecek olan Zuhal Topal Yemekteyiz Fuat Eşlik hünerlerini sergiledi. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz Fuat Eşlik kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Yemekteyiz Fuat Eşlik Instagram hesabı..

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ FUAT EŞLİK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

14 Haziran Cuma günü davet sofrasını kuracak olan Zuhal Topal Yemekteyiz Fuat Eşlik 43 yaşında ve 2 çocuk babası. Aslen Malatyalı olan Yemekteyiz Fuat Eşlik hırslı, kararlı ve oldukça iddialı bir isim. Farklı lezzetleri bir araya getirmekten çekinmeyen Yemekteyiz Fuat yemekleriyle masada olay yaratıyor. El lezzetine 75 bin bu sezonun sonunda kimin olacak tabiki benim olacak" dedi. İlk gün yarışmacısı Hatice rakibi Fuat'a, "Güzelliğim karşısında Fuat beyin nazarı değdi" dedi. "Hangi gözümdeyse gözümü çıkarayım bari" diyen Fuat'a Mehmet'ten, "Lensinizi çıkarın bence hiç gerek yok ona. Gözlük, lens, botoks daha neler var bilmiyorum" yorumu gelince masada tansiyon arttı. Yemekteyiz Fuat puanları belli olduğunda haberimizde yer vereceğiz.

YEMEKTEYİZ FUAT EŞLİK INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

Kaynak: Şermin Temur