Zuhal Topal Yemekteyiz Hatice Kimdir? Yemekteyiz Hatice Bayer Kaç Yaşında, Aslen Nereli? Yemekteyiz Hatice Bayer Instagram Hesabı

75 bin TL ödülle gündüz kuşağı programı Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni hafta yarışı başladı. 10 Haziran Pazartesi günü haftanın ilk yarışmacısı olan Hatice Bayer masasını kurdu. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz Hatice Bayer kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Zuhal Topal Yemekteyiz Hatice Kimdir? Yemekteyiz Hatice Bayer Kaç Yaşında, Aslen Nereli? Yemekteyiz Hatice Bayer Instagram Hesabı

TV8 en sevilen yarışma Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni haftaya start verildi. Gündüz kuşağı programları arasında en sevilen Zuhal Topal Yemekteyiz 626. bölüm masalar kuruldu yemekler hazırlandı. 10 Haziran Pazartesi günü Yemekteyiz yeni hafta ilk gün yarışmacısı Hatice Bayer oldu. 10-14 Haziran günleri arasında yarışacak Yemekteyiz yarışmacılarından Hatice Bayer hayatı sorgulandı. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz Hatice Bayer kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Yemekteyiz Hatice Bayer Instagram hesabı..

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ HATİCE BAYER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

10-14 Haziran haftasında yarışan Yemekteyiz yarışmacıları yarışa başladı. Hatice, Fuat, Kübra, Simge ve Mehmet'in yer aldığı Zuhal Topal Yemekteyiz yarışmasında yeni haftanın ilk yarışmacısı Hatice Bayer 31 yaşında. 1 çocuğu olan Yemekteyiz Hatice aslen Tuncelili. Yönetici asistanı olan Hatice mutfakta sebzelerle haşır neşir olmayı seviyor. Yaptığı menüyle rakibi Kübra'dan peş peşe eleştiri alan Hatice'ye, "Hatice'ye değil neticeye bakalım bence daha iyi olur" yorumu gelince kahkahalar havada uçuştu. 4 rakibi ve Zuhal Topal için yemeklerini hazırlayan Yemekteyiz Hatice Bayer oldukça iddialı bir isim.

Kaynak: Şermin Temur