Zuhal Topal Yemekteyiz Hatice Kimdir? Yemekteyiz Hatice Kaç Yaşında, Nereli? 11 Mart 2024 Yemekteyiz Hatice Puanları

Ramazan sofralarının kurulmaya başladığı Zuhal Topal'la Yemekteyiz macerasında haftanın ilk gün yarışmacısı Hatice Barış Ataman oldu. Birbirinden iddialı Yemekteyiz bu hafta yarışmacılarından Hatice Barış Ataman hayatı merak edildi. Peki, 11 Mart Yemekteyiz Hatice Barış Ataman kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Zuhal Topal Yemekteyiz Hatice Kimdir? Yemekteyiz Hatice Kaç Yaşında, Nereli? 11 Mart 2024 Yemekteyiz Hatice Puanları

Hafta içi her gün saatler 16.00 olduğunda yayına giren Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında yepyeni hafta başladı. Birbirinden hünerli ve iddialı 5 yarışmacı masada yerini aldı. 11 Mart Pazartesi günü Yemekteyiz yarışında Ramazan sofrası kuruldu. Büyük ödül 75 bin TL kazanmak için iddialarını gösteren Yemekteyiz bu hafta yarışmacıları arasında ilk gün ismi Hatice oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Hatice Barış Ataman kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Yemekteyiz Hatice Barış Ataman Instagram hesabı..

Zuhal Topal Yemekteyiz Hatice Kimdir? Yemekteyiz Hatice Kaç Yaşında, Nereli? 11 Mart 2024 Yemekteyiz Hatice Puanları - Resim : 1

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ HATİCE BARIŞ ATAMAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Yemek severlerin ilgiyle takip ettiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışında bu haftanın ilk gün yarışmacısı Hatice Barış Ataman oldu. Güzel sesinin yanı sıra mutfaktaki iddiasıyla da odak noktası olan Yemekteyiz Hatice aslen Diyarbakırlı. 11 Mart Pazartesi günü Ramazan ayının ilk sofrasını hazırlayan Yemekteyiz Hatice Barış Ataman 32 yaşında. Evli ve bir çocuk annesi. Pilates eğitmeni olan Yemekteyiz Hatice fiy olmaya özen gösteriyor. Dyarbakır usulü yemekleriyle günü şenlendirdi. Rakibinden, "Bu menü 1 TL dahi etmez" yorumu alan Yemekteyiz Hatice puanları beklenmeye başladı. Yemekteyiz Hatice'den jet yanıt, "Benim yemeklerimi yedikten sonra bence eve gittiğinde karısının yemeklerini yiyemeyecek" yanıtı geldi. Yemekteyiz Hatice puanları belli olduğunda haberimizde yer vereceğiz.

YEMEKTEYİZ BU HAFTA YARIŞMACILARI

-Hatice Barış Ataman

-Erdem Gençtürk

-İsa Akdemir

-Arzu Paşi

-Çiğdem Çelikten