Zuhal Topal Yemekteyiz Mehmet Kimdir? Yemekteyiz Mehmet Orhan Kaç Yaşında, Nereli? Yemekteyiz Mehmet Orhan Instagram Hesabı

Sezon finali öncesi son haftaya giriş yapan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yeni yarışmacılar yarışa başladı. 75 bin TL için yarışan Yemekteyiz Mehmet Orhan masanın en dikkat çeken isimlerinden oldu. Perşembe günü misafirlerini ağırlayacak olan Yemekteyiz Mehmet Orhan kariyeri sizler için derledik.

Zuhal Topal Yemekteyiz Mehmet Kimdir? Yemekteyiz Mehmet Orhan Kaç Yaşında, Nereli? Yemekteyiz Mehmet Orhan Instagram Hesabı

TV8 izleyicilerinin severek takip ettiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında büyük sezon finali öncesi son haftaya giriş yapıldı. 10-14 Haziran günlerinde yarışacak olan Yemekteyiz bu hafta yarışmacıları yerlerini aldı. Zuhal Topal severler ekran karşısındaki yerlerini aldı. 10 Haziran Pazartesi günü 526. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Zuhal Topal Yemekteyiz yeni yarışmacı Mehmet Orhan hayatı merak edildi. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz Mehmet Orhan kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Yemekteyiz Mehmet Orhan Instagram hesabı..

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ MEHMET ORHAN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

13 Haziran Perşembe günü masasını hazırlayacak olan Yemekteyiz Mehmet Orhan 29 yaşında ve bekar. Aslen Bitlisli olan Yemekteyiz Mehmet Orhan kalite güvence uzmanı olarak çalışıyor. Mutfakta çok iddialı olan Mehmet Orhan, "Herkesi şaşırtacağım. Herkes beni konuşacak" diyerek büyük ödülü cebine koydu. Yemekteyiz bu hafta yarışmacılarından Hatice Bayer, Fuat Keklik, Kübra Bülbül, Simge Öztürk ve Mehmet Orhan büyük ödül yarışında "Hatice'ye değil neticeye bakalım bence daha iyi olur" diyen Yemekteyiz Fuat'a Mehmet'ten lens çıkışı geldi. Yemekteyiz Mehmet, "Lensiinizi çıkarın bence hiç gerek yok ona. Gözlük lens botoks bilmiyorum daha neler var da gerilmişsiniz bayağı" dedi.

Kaynak: Şermin Temur