Zuhal Topal Yemekteyiz Mustafa Kimdir? Yemekteyiz Mustafa Güler Kaç Yaşında, Nereli?

Yepyeni haftaya adım atan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında Mustafa Güler dikkat çekti. İlk gün yarışmacısı Hande ile bamya tartışmasına giren Mustafa herkesi meraklandırdı. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz Mustafa Güler kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Zuhal Topal Yemekteyiz Mustafa Kimdir? Yemekteyiz Mustafa Güler Kaç Yaşında, Nereli?

TV8 ekranında yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışması yeni haftaya başladı. 23 Eylül Pazartesi ile 27 Eylül Cuma günü 150 bin TL için yarışacak yarışmacılar yerlerini aldı. Her gün menüsünü eksiksiz şekilde çıkarmak için çabalayacak yarışmacılardan biri de Mustafa Güler oldu. İlk gün yarışmacısı Hande ile önce bamya çorbası kavgasına tutuşan Mustafa, "Çocuk olarak geleyim yardıma" deyince olanlar oldu. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz Mustafa Güler kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ MUSTAFA GÜLER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

21 yaşında olan Yemekteyiz Mustafa Güler haftanın en genç yarışmacısı oldu. Bekar olan Yemekteyiz Mustafa aşçı. Aslen Sinoplu olan Mustafa pizza konusunda uzman. İlk gün yarışan Hande ile bamya çorbası tartışması yaşayan Yemekteyiz Mustafa, "Ben bamyayı asla sevmem. Tiksindim" dedi. Hande'den ise, "O zaman sizin ağız tadınız yok. Çoluk çocuk gelmiş benim bamyamı beğenmiyor" çıkışı geldi. Hande'nin salatayı Mustafa'nın önüne sert şekilde koyması bardağı taşıran olay oldu.

Kaynak: Şermin Temur