Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zuhal Topal Yemekteyiz Özge Aktaş Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli?

Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz yarışmasına Özge Aktaş dahil oldu. 150 bin TL büyük ödül için yarışacak olan Özge kimdir merak edildi. Ekran başındaki izleyiciler Yemekteyiz Özge bilgilerini mercek altına aldı. İşte Zuhal Topal Yemekteyiz Özge Aktaş hayatı..

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana

Her gün yeni bölümü yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında yeni hafta bomba gibi başladı.  yarışmacının büyük ödül 150 bin TL kazanabilmek için hünerlerini sergilediği yarışmada haftanın en dikkat çeken ismi Özge Aktaş oldu. Masanın oldukça dikkat çeken yarışmacısı Özge Hande ile Mustafa’ya savaş açtı. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz Özge Aktaş kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ ÖZGE AKTAŞ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Özge Aktaş 38 yaşında ve bir çocuk annesi. Aslen Trabzonlu olan Yemekteyiz Özge stilistlik ve modellik yapıyor. Tarzıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Zuhal Topal Yemekteyiz yarışmacısı Özge final günü yemeklerini sergileyecek. El lezzetine çok güvenen Yemekteyiz Özge yemeklerinin lezzetiyle 150 bin TL’ye odaklandı. Yarışmayı kazanırsa 150 bin TL ödülle Bali’ye gitmek isteyen Özge’nin puanlarını bekleyip göreceğiz.