Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zuhal Topal Yemekteyiz Sezer Gargı Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Yemekteyiz Sezer Gargı Instagram Hesabı

Yeni haftada 150 bin TL ödül dağıtmaya devam eden Zuhal Topal’la Yemekteyiz Sezer Gargı masadaki yerini aldı. 7-11 Ekim haftasında yarışacak Sezer Gargı rakiplerine direk dansıyla gözdağı verdi. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz Sezer Gargı kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Yeni haftada 150 bin

TV8 ekranında yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında yeni hafta başladı. 7 Ekim ile 11 Ekim haftasında hünerlerini sergileyecek olan yarışmacılardan biri Sezer Gargı oldu. Oldukça iddialı olan Sezer direk dansı yaptığını söyledi. İzleyicilerin merak ettiği Yemekteyiz Sezer hayatını sizler için araştırdık. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz Sezer Gargı kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

ZIUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ SEZER GARGI KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

7 Ekim Pazartesi günü 150 bin TL için Yemekteyiz masasına oturan Sezer Gargı 27 yaşında ve bekar. Aslen Çorumlu olan Sezer endüstri mühendisliği mezunu. Kocaeli’de yaşayan Sezer pole dansı eğitmenliği yapıyor. “Direkte yaptığım şovların aynısını getirip burada mutfağıma da taşıyacağım” diyerek tüm dikkatleri üzerinde topladı. Haftanın en dikkat çeken isimlerinden olan Sezer genç olmasına aldırılmamasını, tüm hünerlerini mutfakta sergileyip büyük ödülü cebe koyacağını söyledi. Yemekteyiz Sezer Gargı Instagram hesabına https://www.instagram.com/sezerrgargi linkinden ulaşabilirsiniz.