Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zuhal Topal Yemekteyiz Süleyman Şen Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Yemekteyiz Süleyman Şen Instagram Hesabı

7-11 Ekim 2024 haftasında yarışacak Yemekteyiz yarışmacıları yerlerine geçti. Bu hafta 150 bin TL büyük ödülü almak isteyen Süleyman Şen masadaki yerini aldı. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz Süleyman Şen kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

7-11 Ekim 2024 haftasında

Hafta içi her gün saatler 16.15 olduğunda yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında yeni hafta başladı. 7-11 Ekim haftasında Asiye, Sezer, Nazmiye, Züleyha’nın rakibi Süleyman Şen oldu. Zuhal Topal ile 4 rakibini ağırlayacak olan Yemekteyiz Züleyha puanları şimdiden merak konusu oldu. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz Süleyman Şen kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Yemekteyiz Süleyman Instagram hesabı..

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ SÜLEYMAN ŞEN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

7 Ekim Pazartesi günü Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında yeni hafta maratonu başladı. Bu haftanın en dikkat çeken isimlerinden Süleyman Şen 33 yaşında ve bekar. Aslen Manisalı olan Süleyman mağaza müdürü olarak çalışıyor. Mutfakta yemek yapmaya doyamayan Yemekteyiz Süleyman kedileri çok seviyor. Çorbadan ara sıcağa, ana yemekten tatlıya kadar tüm yemeklerini eksiksiz bir şekilde hazırlayacağını söyleyen Yemekteyiz Süleyman puanları belli olduğunda sizleri bilgilendireceğiz.