Zuhal Topal Yemekteyiz Yıldız DİSKALİFİYE EDİLDİ! Yemekteyiz Yıldız Neden Diskalifiye Edildi? Zuhal Topal Yemekteyiz Yıldız Aksu Kimdir, Ne Yaptı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında şok yaşandı. Haftanın ilk gün yarışmacısı Yemekteyiz Yıldız diskalifiye edildi. O anı gören izleyiciler şoke oldu. Zuhal Topal Yıldız'ın format gereği diskalifiye olduğunu açıkladı. Peki, Yemekteyiz Yıldız neden diskalifiye oldu? İşte yanıtı..

Yemekteyiz Yıldız neden diskalifiye oldu merak edildi. 18 Ocak Perşembe günü yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz Yıldız diskalifiye kararı herkesi şoke etti. Altın düşkünlüğüyle hafta başından bu yana tartışmaların odak noktası olan Yemekteyiz Yıldız diskalifiye mi oldu merak edildi. Zuhal Topal flaş açıklama yaptı. TV8 canlı yayın takibi yapan izleyicilerin gündeminde ilk sıraya yerleşen Zuhal Topal Yemekteyiz yarışında şoke eden anlar yaşandı. Zuhal Topal, "Bunu yayınlayamayacağımız bir üslupta ve tarzda konuşmalar geçti" deyip biletini kesti. Peki, Yemekteyiz Yıldız neden diskalifiye oldu? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Yemekteyiz Yıldız Aksu hayatı..

YEMEKTEYİZ YILDIZ NEDEN DİSKALİFİYE EDİLDİ?

Hafta başından bu yana Yıldız Aksu, Sibel Seda Gölge, Çağla Özdöker, İbrahim Çağrı Ünal ve Abdullah Yağız Akkulak'ın yer aldığı Yemekteyiz maratonunda diskalifiye sesleri yükseldi. Haftanın dördüncü günü masasını hazırlayan rapçi Çağla Özdöker misafirlerini ağırladı. Başlangıçta her şeyin normal olduğu Yemekteyiz son bölüm yarışında ilerleyen dakikalarda diskalifiye kararı alındı. Masasını hazırlayan Yemekteyiz Çağla sunumlarını yaptı. İlk gün yarışmacısı Yıldız Aksu aldığı puanlarına memnun olmadığını söyledi. Sonraki bölümlerde yarışmacılara karşı sert eleştirilerinin dozunu artırdı. Yıldız iyice ortalığı karıştırdı. 18 Ocak Perşembe günü yarışan Çağla'ya, "Anlamayacak kadar eksiksin!” deyince olanlar oldu. Yemekteyiz yayını o an durdu. Ardından normale dönen Zuhal Topal Yemekteyiz yarışında sunucu Zuhal Topal'dan, "Biraz evvel sizlerin seyredememeği, daha doğrusu bunu yayınlayamayacağımız bir üslupta ve tarzda konuşmalar geçtiği için Yıldız Diskalifiye edilmiştir" dedi.

Zuhal Topal Yemekteyiz Yıldız DİSKALİFİYE EDİLDİ! Yemekteyiz Yıldız Neden Diskalifiye Edildi? Zuhal Topal Yemekteyiz Yıldız Aksu Kimdir, Ne Yaptı? - Resim : 1

YEMEKTEYİZ YILDIZ AKSU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

15 Ocak Pazartesi günü yarışan Zuhal Topal Yemekteyiz yarışmacısı Yıldız Aksu diskalifiye edildi. Haftanın ilk günü yarışan Yıldız Aksu'nun sert söylemleri başına iş açtı. Program için 60 bin TL'lik yemek takımı ve çatal bıçak takımı aldığını söyleyen Yemekteyiz Yıldız elendi. Yemekteyiz Yıldız Aksu 44 yaşında. Bekar ve aslen Batmanlı olan Yıldız kafe işletmecisi. Yemekteyiz Yıldız parayı ve altını çok seviyor. Yemek yaparken bile çil çil altınları takmaktan vazgeçemiyor. Zuhal Topal Yemekteyiz 521. bölüm yarışmacısı Yıldız Aksu oldukça iddialı bir yarışmacı. "Birinci belli ikinci sen misin o mu bilemiyorum" diyerek iddiasını ortaya koyan Yemekteyiz Yıldız'ın yarışmaya 60 bin TL'lik yemek takımını getirmesi olay oldu. Kendine güvenen 5 farklı adaydan ilk gün yarışmacısı olan Yemekteyiz Yıldız Aksu programdan diskalifiye edildi.