Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zuhal Topal Yemekteyiz Züleyha Şehitoğlu Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Yemekteyiz Züleyha Şehitoğlu Instagram Hesabı

7-11 Ekim haftasında büyük ödül 150 bin TL için yarışan Züleyha Şehitoğlu yerini aldı. Zuhal Topal’la Yemekteyiz bu hafta yarışmacılarından Züleyha yorumları dikkat çekti. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz Züleyha Şehitoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

7-11 Ekim haftasında büyük

Zuhal Topal’ın sunduğu Yemekteyiz yarışmasında yeni gün macerası başladı. 7 Ekim Pazartesi ile 11 Ekim Cuma haftasında Yemekteyiz masasına oturan yarışmacılardan biri de Züleyha Şehitoğlu oldu. Özellikle ilk gün yarışmacısı Nazmiye ile yorumları olay olan Züleyha Şehitoğlu hayatı merak konusu oldu. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz Züleyha kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Yemekteyiz Züleyha Instagram hesabı..

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ ZÜLEYHA ŞEHİTOĞLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkan Zuhal Topal Yemekteyiz yarışmacısı Züleyha Şehitoğlu 41 yaşında. 2 çocuk annesi olan Yemekteyiz Züleyha Şehitoğlu aslen Ankaralı. Deri tasarım mezunu olan Züleyha ilk gün yarışmacısı Rizeli Nazmiye ile diyalogları oldukça alevli olan Züleyha, “Konuşmak için senden izin mi alacağım” deyince gerginlik başladı. Nazmiye, “Benim şekerimi tavan yaptırma” deyince Züleyha’dan, “Beni ilgilendirmiyor sizin şekeriniz. Terbiyesizlik yapmayın” çıkışı geldi. Zuhal Topal Yemekteyiz Züleyha Şehitoğlu Instagram adresi @zuleyhaseh2