Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Devran Çiftçi Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Yemekteyiz Devran Puanları

Her hafta 5 farklı yarışmacının yer aldığı Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında Devran Çiftçi dikkat çekti. 4 rakibi ile Zuhal Topal’ı misafir edecek olan Devran Çiftçi 150 bin TL için yarışa başladı. Peki, Zuhal Topal’la Yemekteyiz Devran Çiftçi kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Her hafta 5 farklı

Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında yeni haftaya başlandı. 30 Eylül Pazartesi ile 4 Ekim Cuma günleri arasında yarışacak yarışmacılardan biri de Devran Çiftçi oldu. Yorumlarıyla dikkat çeken Yemekteyiz Devran Çiftçi hayatı merak konusu oldu. Devran ile Hatice arasındaki domates çorbası yorumu olay oldu. Peki, Zuhal Topal’la Yemekteyiz Devran kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ DEVRAN ÇİFTÇİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

30 Eylül Pazartesi ile 4 Ekim Cuma haftasında büyük ödül 150 bin TL için yarışacak Zuhal Topal’la Yemekteyiz Devran Çiftçi bekar. Aslen Diyarbakırlı olan Devran İstanbul’da yaşıyor. Mimarlık restorasyonu okuyan Devran e-Ticaret ile ilgileniyor. İlk gün yarışmacısı Hatice’nin domates çorbasına, “Bence çok komik olmuş. Biz yemek yarışmasında mıyız ana sınıfında mıyız bu çorba mı anlamadım. Sadece benim ağzıma domates tadı geliyor” yorumunu yapan Devran izleyiciyi şoke etti.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkan
Sıradaki Haber Zuhal Topal’la Yemekteyiz Hatice Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? 30 Eylül Yemekteyiz Hatice Puanları