Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Hatice Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? 30 Eylül Yemekteyiz Hatice Puanları

Yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkan Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında ilk gün yarışmacısı Hatice oldu. 4 rakibi ile Zuhal Topal’ı ağırlayan Hatice 150 bin TL için hünerlerini gösterdi. Peki, Zuhal Topal’la Yemekteyiz Hatice kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Yeni bölümleriyle izleyici karşısına

Her hafta 5 yarışmacıdan en başarılı olana 150 bin TL büyük ödül dağıtan Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında yeni hafta başladı. 30 Eylül Pazartesi günü ekrana gelen Zuhal Topal Yemekteyiz 654. bölüm haftanın ilk diskalifiye havadisi geldi. Yeni haftanın ilk yarışmacısı Hatice ile domates çorbası tartışmasına giren Uğur uygunsuz davranışları nedeniyle diskalifiye edildi. 30 Eylül Pazartesi günü yarışan Yemekteyiz Hatice hayatı merak edildi. Peki, Zuhal Topal’la Yemekteyiz Hatice kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ HATİCE KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

30 Eylül Pazartesi günü yeni haftaya başlayan Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında ilk gün yarışmacısı Hatice oldu. Aslen Tokatlı olan Hatice 3 çocuk annesi ve ev hanımı. Şarkı sözleri ve komedi filmi yazan Hatice Beylikdüzü’nde yaşıyor. Rakibi Devran’dan, “Bence çok komik olmuş. Biz yemek yarışmasında mıyız ana sınıfında mıyız bu çorba mı anlamadım. Sadece benim ağzıma domates tadı geliyor” yorumu gelen ilk gün yarışmacısı Hatice, “Domates çorbasından ne gelecek” çıkışı gecikmedi.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

30 Eylül Pazartesi günü ekrana
Sıradaki Haber İlk Gün Diskalifiye Bombası Patladı: Zuhal Topal Yemekteyiz Uğur Diskalifiye Mi Oldu? Yemekteyiz Uğur Neden Elendi?