Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Zuhal Topal’la Yemekteyiz Ömer Tanrıverdi Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Yemekteyiz Ömer Puanları

TV8 ekranında yayınlanan Yemekteyiz yeni hafta macerası başladı. Zuhal Topal ile 4 rakibini ağırlayan yarışmacılar 150 bin TL için yarışa başladı. Peki, Zuhal Topal’la Yemekteyiz Ömer Tanrıverdi kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

TV8 ekranında yayınlanan Yemekteyiz

Her gün saat 16.15 olduğunda yeni bölümleri yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışında yeni gün ekrana geldi. 30 Eylül Pazartesi günü yeni haftaya adım atan 5 yarışmacı masadaki yerlerini aldı. Bu haftanın yarışmacılarından olan Yemekteyiz Ömer Tanrıverdi hayatı merak konusu oldu. Peki, Zuhal Topal’la Yemekteyiz Ömer kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilenler..

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ ÖMER TANRIVERDİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Yeni bölümleriyle ekran macerasına devam eden Zuhal Topal Yemekteyiz yarışmasında Ömer Tanrıverdi 150 bin TL için masaya oturdu. 30 Eylül Pazartesi ile 4 Ekim Cuma haftasında büyük ödül 150 bin TL için yarışan Yemekteyiz Ömer izleyicilerin dikkatini çekti. Yarışmaya Kars Arpaçay’dan gelen Ömer Tanrıverdi 23 yaşında. Masasını kurup rakipleri ve Zuhal Topal için yemeklerini hazırlayacak olan Yemekteyiz Ömer puanları netleştiğinde sizleri bilgilendireceğiz.