Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevda Kim? Yemekteyiz Sevda Kaç Yaşında? Ne İş Yapıyor?

Her hafta 75 bin TL'nin sahibi olmak için yarışan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları arasına bugün Sevda dahil oldu. 23 Ekim Pazartesi günü ekrana gelen 461. bölümde masasını hazırlayan Sevda kim merak edildi. İşte 23-27 Ekim haftasının ilk gün yarışmacısı Yemekteyiz Sevda bilgileri...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz programı yeni haftaya başladı. 23-27 Ekim 2023 mücadelesini başlatan Zuhal Topal yeni bölümlere start verdi. Her hafta büyük ödül 75 bin TL kazanmak için farklı isimlerinden yarıştığı Yemekteyiz macerasında gün başladı. İzleyiciler bu haftaki yarışmacıları dört gözle bekledi. 5 yarışmacının en güzel davet sofrasını hazırlamak için mücadele ettiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasının ilk günkü ismi de Sevda oldu. Gündüz kuşağının sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu hafta 75 bin TL'nin sahibi olmak için yarışacak Sevda'nın menüsü dikkat çekti. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevda kimdir, kaç yaşında, nereli? Yemekteyiz Sevda ne iş yapıyor? İşte merak edilen Yemekteyiz Sevda bilgileri..

23 EKİM 2023 ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ

TV8 ekranlarının reyting rekortmeni Zuhal Topal’la Yemekteyiz yeni hafta geldi çattı. 23 Ekim Pazartesi günü 461. bölümüyle izleyici karşısına çıkan yemek yarışmasında 5 farklı isim ekrana geldi. Haftanın zor geçeceği şimdiden belli oldu. Yeni hafta mücadelesine 5 yarışmacı arasında çıkan Ketçaplı Çiğ Köfte kavgası damga vurdu. İzleyicilerin bir an olsun kaçırmadığı Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında günün kazanmak isteyen ismi Sevda oldu. Menüsünü tam ve doğru şekilde çıkarmaya çalışan Sevda hanım 23-27 Ekim haftası yarışmacıları arasında ilk sıraya yerleşti. Beyaz renklerin hakim olduğu bir masa hazırlamak isteyen Sevda hanımın program için işten ayrıldığını duyan Zuhal Topal şoke oldu.

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sevda Kim? Yemekteyiz Sevda Kaç Yaşında? Ne İş Yapıyor? - Resim : 1

YEMEKTEYİZ SEVDA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasının 16-20 Ekim haftası başladı. 23 Ekim Pazartesi günü 75 bin TL kazanmak için masasını hazırlamaya başlayan Sevda hanım hünerlerini sergiledi. Menüsündeki tüm yemekleri eksiksiz ve lezzetli bir şekilde hazırlamak isteyen Yemekteyiz yarışmacısı Sevda hanım mücadeleye başladı. Başarılı olmak ve 75 bin lirayı kazanmak için varını yoğunu ortaya koyan Sevda bilgileri merak edildi. Haftanın ilk günü yarışacak olan Sevda'nın oldukça azimli ve iddialı olduğu gözlerden kaçmadı. Beyaz renklerinin hakim olduğu bir masa hazırlayan Sevda yaptığı açıklamayla Zuhal Topal'ın ağzını açık bıraktı. Program için işten ayrıldığını söyleyen Sevda oldukça iddialı. Erengül, Fatemeh, Kerim ve Yavuzhan'ı yenmek için hünerlerini sergileyecek olan Sevda bakalım rakiplerinden kaç puan toplayacak.

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ 23-27 EKİM YARIŞMACILARI

– Yavuzhan

-Kerim

-Fatemeh

-Erengül

-Sevda