Video Galeri

Kocaelispor, Şanlıurfa’yı bekliyor

Kocaelispor, cumartesi akşamı Semih Karadeniz, Diogo ve Yusuf Emre Gültekin’in formasını giydiği Şanlıurfaspor ile karşılaşacak. Yeşil siyahlılar maça 3 puan parolası ile hazırlanıyor. İşte antrenmanda kameralarımıza yansıyanlar.

Barış Alıcı: Önemli olan sezon sonu!

Kocaelispor’un başarılı kanat oyuncusu Barış Alıcı, Şanlıurfaspor maçı öncesi basın mensuplarına değerlendirmelerde bulundu. Barış “Önemli olan sezon sonunda Süper Lig’e çıkmak. Bu hedefi gerçekleştirmek için tüm maçlarda varımızı yoğumuzu sahaya yansıtmamız lazım” diye konuştu.

Sektör Kimya Kocaeli Masterler’de hedef 3. Türkiye şampiyonluğu

İki kez Türkiye, 1 kez de Marmara Masterler şampiyonu olan Kocaeli Masterler bu yıl Antalya’daki Türkiye şampiyonasına Sektör Kimya ana sponsorluğunda katılacak. Yeşil siyahlılarda hedef üçüncü Türkiye şampiyonluğu. Nokta TV, takımın son antrenmanını yerinde takip etti.

Senden Önce 1 Bölüm Full İzle! Kanal D Senden Önce Dizi İlk Bölüm Full İzle TEK PARÇA! Senden Önce Son Bölüm İzle Youtube

Kanal D yeni dizi Senden Önce ilk bölüm zamanı geldi. 13 Şubat Salı akşamı yayın hayatına başlayan Senden Önce dizi 1 bölüm izle ekranı geldi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu hikayeyi konu alan Senden Önce ilk bölüm izlemek isteyenler aşağıdaki linke tıklayabilir. İşte Kanal D Senden Önce 1 bölüm ful izle tek parça ekranı..

13 Şubat Gelinim Mutfakta Puan Durumu AÇIKLANDI: Kanal D Canlı Yayın Gelinim Mutfakta Bugün Çeyreği Kim Aldı? Gelinim Mutfakta 13 Şubat 2024 Puan Durumu

Gelinim Mutfakta yarışında haftanın ikinci yarışı tamamlandı. 13 Şubat Salı günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1322. bölüm birincisi açıklandı. Yeni günde Bir Deri Bir Kemik yemeği yapan gelinlerden günün en yüksek puanını alan çeyrek altını kaptı. Peki, 13 Şubat Gelinim Mutfakta bugün çeyreği kim aldı? İşte Gelinim Mutfakta 13 Şubat 2024 puan durumu..

Enes Akdilek: İzmit’in çocuğu olarak başarılı olmak istiyorum

Çayırova Belediyesi Erkek Basketbol Takımı ile müthiş işlere imza atan Enes Akdilek, Nokta TV’nin sorularını yanıtladı. Genç başantrenör “Ben burada, İzmit’te büyüdüm, İzmit’te basketbola başladım, İzmit’te basketbol oynadım, İzmit’te antrenör oldum. Bu şehrin bir çocuğu olarak başarılı olmak istiyorum” dedi.

Oğuz Savaş: Çayırova’da çok güzel basketbol organizasyonu var

Çayırova Belediyesi Erkek Basketbol Takımı’nın başarılı kaptanı, milli takımımızın yıllarca pivotluğunu yapan Oğuz Savaş, Nokta TV’nin sorularını yanıtladı. Deneyimli basketbolcu “Çayırova Belediye Basketbol çok iyi bir organizasyona sahip. Şu ana kadar gördüğüm bir olumsuzluk yok. Herkes ellerinden gelen her şeyi yapıyor. Oyuncular için tüm imkanlar sağlanıyor. Ligde yeni olmasına rağmen Çayırova iddialı şekilde yoluna devam ediyor. İnşallah bu takımı daha iyi yere getireceğiz” dedi.

İlkan Karaman:Bir hedef için geldik

Çayırova Belediyesi Erkek Basketbol Takımı’nın başarılı oyuncularından İlkan Karaman, Nokta TV’nin sorularını yanıtladı. İlkan “Keyfimiz yerinde. Bir hedef için geldik ve bu sezon üst lige çıkmak istiyoruz. Bu başarının peşinde ne gerekiyorsa yapmaya hazırız.

Yandaki Oda İLK TANITIM GELDİ: Yandaki Oda Dizisi Konusu Ne? Star TV Yandaki Oda Ne Zaman Başlayacak? Yandaki Oda Oyuncuları

Star TV yeni yapımlarından Yandaki Oda için geri sayım başladı. İzleyicilerin dört gözle beklediği Yandaki Oda dizisi konusu dikkat çekti. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Yandaki Oda oyuncuları belli oldu. Peki, Yandaki Oda ne zaman başlayacak? İşte yanıtı..

Kızıl Goncalar 7 Bölüm Fragmanı TIKLA İZLE! Now TV Kızıl Goncalar Fragman 7 Bölüm Fragmanı! Kızıl Goncalar Yeni Bölüm Oğlunuz Benim Kızımı Delirtecek

Televizyonun en tartışmalı yapımlarından Kızıl Goncalar 7. bölüm fragmanı yayınlandı. Gelecek hafta ekrana gelecek yeni bölümde Naim'den Sadi'ye, "Oğlunuz Benim Kızımı Delirtecek" çıkışı geldi. Kızıl Goncalar 7. bölüm tüm sırlar meydana çıktı. İşte Kızıl Goncalar 7 bölüm fragmanı..

Boluspor deplasman hikayesi

Kocaelispor sezonun 22. maçında Boluspor ile deplasmanda karşılaştı ve mücadele 1-1 sona erdi. Toplam 700’den fazla Kocaelispor taraftarı maçı tribünden izlerken maç boyunca takımlarını destekledi. Nokta Medya Grup olarak Erdem Övüç, Tolga Şanbay, Eren Demirtürk ve Ali Köksal ile maçı yerinde takip ettik. Maç öncesi anonslar, taraftarla röportajlar, maç içi detaylar ve maç sonu açıklamaları ekranlarınıza getiriyoruz. İşte Boluspor deplasman hikayesi.

Yalçın Koşukavak: Oyunun kontrolü genel olarak bizdeydi

Boluspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak Kocaelispor maçının ardından açıklamalarda bulundu ve 2 puan kaybeden taraf olduklarını ifade etti. Genç teknik adam öte yandan “Oyunun kontrolü genel olarak bizdeydi” ifadelerine de yer verdi.

Yusuf Abdioğlu: Kendime kızıyorum

Kocaelispor’da kaptan Yusuf Abdioğlu, 1-1 sona eren Boluspor maçının ardından sorularımızı yanıtladı. “Çok istekliydik ancak genel olarak doğru işler yapamadık” diyen Yusuf, yenen golle ilgili “Kendime kızıyorum” diye konuştu.

Ertuğrul Sağlam: Kötü yakalandık!

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 1-1 sona eren Boluspor maçı sonrası basın toplantısında konuştu. Sağlam “Son haftaya kadar bu yarış devam edecek” dedi. Oyundan memnun olmadığını, saha zemininin elverişli olmamasının oyunlarını olumsuz etkilediğini de sözlerine ekleyen Sağlam, Tanque’nin ayrılışı ile ilgili olarak ise “Kötü yakalandık” dedi.

Gelinim Mutfakta 12 Şubat 2024 Puan Durumu AÇIKLANDI! 12 Şubat Gelinim Mutfakta Bugün Çeyreği Kim Kazandı? 12 Şubat Gelinim Mutfakta Puan Tablosu

Haftanın ilk yayını ile ekrana gelen 12 Şubat Gelinim Mutfakta puan durumu belli oldu. Gelinim Mutfakta haftanın ilk maratonunda çeyrek altın kazanan belli oldu. Peki, Gelinim Mutfakta bugün çeyrek altın kim aldı? İşte Gelinim Mutfakta 12 Şubat 2024 puan durumu..