Video Galeri

Atakan Kargoğlu: İyi bir başlangıç yaptım

Sarayspor maçında yaptığı asist ile skora katkı sağlayan Atakan Kargoğlu, Nokta tv’ye açıklamalar yaptı. 2005’li futbolcu “Gölcükspor’a iyi bir başlangıç yaptığımı düşünüyorum. İnşallah böyle devam eder” dedi.

Gölcükspor, İFA’yı bekliyor

Son 6 maçta 16 puan toplayan ve il sıralamasında ikinci sıraya yükselen Gölcükspor pazar günü İstanbul temsilcisi İFA ile karşılaşacak. Nokta TV olarak kırmızı siyahlıların antrenmanını takip etti. İşte son antrenmandan objektiflerimize yansıyanlar.

Mustafa Gürsel: Oyun kültürünü oturtmamız lazım

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Erzurumspor Futbol Kulübü maçı öncesi sorulara yanıt verdi. Gürsel “Oyunu geliştirmek zorundayız. Kim olursa olsun gerçekçi olacağız. Bakış açımız öncelikle oyun kültürünü oturtmak ve oyunu geliştirmek” ifadelerine yer verdi.

Mesut Can Tunalı: Erzurum maçı ile seriyi başlatmak istiyoruz

Kocaelispor’un orta saha oyuncularından Mesut Can Tunalı cumartesi günkü Erzurumspor maçın ardından değerlendirmelerde bulundu. Genç orta saha “Herkes taşın altına elini koymak zorunda. İnşallah Erzurum maçında galibiyet serisine başlar düşüşü geride bırakırız” dedi.

Kocaelispor Erzurum yolcusu

Son maçında deplasmanda Keçiörengücü ile uzatma anlarında bulduğu golle 2-2 berabere kalan Kocaelispor’da cumartesi günkü yine deplasmanda karşılaşacağı Erzurumspor Futbol Kulübü maçının hazırlıkları devam ediyor. Teknik Direktör Mustafa Gürsel’in denetiminde gerçekleşen antrenmanda takımın moralsiz olduğu dikkatlerden kaçmadı. İşte antrenmandan kameralarımıza yansıyanlar.

Bedirhan Yıldız: Erzurum maçına iyi hazırlanıyoruz

Kocaelispor’un genç futbolcusu Bedirhan Yıldız adeta kulübeye çakıldı kaldı. Genç futbolcu “Beşiktaş’taki Semih’e verilen bana verilse elimden gelenin en iyisini yaparım” dedi. Bedirhan ayrıca “Erzurum deplasmanı kolay olmayacak ancak bu maça iyi hazırlanıyoruz” ifadelerini kullandı.

Barış Alıcı: Oyun için söylenecek çok şey yok

Kocaelispor’da 6 gol 5 asistle bu sezonun en verimli futbolcusu olan Barış Alıcı, Keçiörengücü maçının ardından Nokta Gazetesi’ne yaptığı açıklamada “Oyun için söylenecek çok şey yok. Çok üzgünüz, camiadan özür dileriz. Bizlerin de saha içinde biraz daha sorumluluk almamız lazım” dedi.

Emir Ortakaya: 10 hafta var… Herkes puan kaybedecek

Kocaelispor’un genç ve başarılı stoperi Emir Ortakaya, Keçiörengücü maçının ardından Nokta Gazetesi’ne konuştu. Emir “İyi oynamadık ama elimizden geleni yaptık. Taraftarımız bizi desteklemeye devam etsin. Daha 10 hafta var ve Eyüp de dahil herkes puan kaybedecek” dedi.

Oğuz Ceylan: Böyle bir oyun beklemiyorduk

Kocaelispor’un sağ beki Oğuz Ceylan, 2-2 sona eren Keçiörengücü beraberliğini Nokta TV’yeyorumladı. Kötü oynadıklarının altını çizen Oğuz “Böyle bir oyun beklemiyorduk ancak ayağa kalkacağız, kalkma da zorundayız” diye konuştu.

Kızıl Goncalar 9 Bölüm Fragmanı YAYINDA: Now TV Kızıl Goncalar Yeni Bölüm Fragman! Kızıl Goncalar Son Fragman

Faniler Tarikatı Cüneyd'le Zeynep'i evlendirdi. Kaçmak için her yolu deneyen Zeynep ile Meryem başaramadı. "Okumayacağım Ben, Vazgeçtim" diyen Zeynep, Cüneyd'i kabul etti. Peki, Kızıl Goncalar yeni bölüm neler olacak? İşte Kızıl Goncalar fragman 9 bölüm fragmanı..

Taraftar Kocaelisporlu futbolculardan daha iyi MÜCADELE istiyor

Barış Alıcı’nın uzatma anlarında attığı golle 2-2 sona eren Keçiönrengücü maçının ardından mücadeleyi Ankara’da izleyen 220 Kocaelispor taraftarı takımı çağırdı. Futbolculara serzenişte bulunan 12. adam takımdan daha iyi oynamaları gerektiğini belirtti. Takım kaptanı kaleci Gökhan ise “İyi oynayamadığımızın farkındayız. Birbirimize inanıp güvenmekten başka çaremiz yok” ifadelerine yerdi.

Mustafa Gürsel: Hedefe gidecek oyunu ortaya koymamız lazım

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel yeşil siyahlı takım ile ilk maçına çıktı. Gürsel “Hedefe gidecek oyunu ortaya koymamız lazım” dedi.

Tahsin Tam: Artık sıkıldım

Ankara Keçiörengücü Teknik Direktörü Tahsin Tam, Kocaelispor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Futbolseverlerin oyunu konuşmasını istiyorum ama son zamanlarda ülkemizde maalesef artık sadece kararlar konuşuluyor. Artık sıkıldım" dedi.

Düğüm Dizi 1. Sezon FULL İZLE: Amazon Prime Düğüm Dizisi Full İzle Tek Parça! Düğüm 4 Bölüm Ne Zaman?

Düğüm dizisi, "Hiçbir suçlu milyonlardan kaçamaz. Yoksa kaçar mı" sözüyle yayına girdi. 23 Şubat 2024 tarihinde yayına giren Düğüm dizisi tüm bölümleri Prime Video ekranında yerini aldı. Bergüzar Korel, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak'ın başrollerinde yer aldığı Düğüm dizisi tüm bölümleri burada..

Taner Gülleri siftah yaptı

Belediye Derincespor’da yeni teknik direktör Taner Gülleri ilk antrenmanına çıktı. Önce takımla tanışan genç teknik adam Karaman maçı öncesi önce futbolculara kırmızı alarm verdi. İşte ilk antrenmandan kameralarımıza yansıyanlar.