Video Galeri

Ertuğrul Sağlam: Eksiklerimizi biliyoruz

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam 1-0 kazanılan Erzurumspor FK maçının ardından düzenlenen basın toplantısında eksiklerinin farkında olduğunu ifade etti.

Mustafa Kaya: 3. Lig kıvamında bir grupta mücadele edeceğiz

Yeni sezonu açan Karamürselspor’da genç teknik adam Mustafa Kaya, Nokta TV’ye konuştu. Kaya “3. Lig kıvamında bir grupta mücadele edeceğiz. En iyi şekilde çalışıp hakkını vermeye çalışacağız” dedi.

İbrahim Demirer: Zorlu bir sezon bizi bekliyor

Geride bıraktığımız sezon Karamürselspor’da şampiyonluk yaşayan başarılı stoper İbrahim Demirer Nokta TV’ye yaptığı açıklamada “İyi takımlarla mücadele edeceğiz. Zorlu bir sezon bizi bekliyor ancak ipi biz göğüsleyeceğiz” dedi.

Mijo Caktas: Ligi ve kulübü çok iyi tanıyorum

Kocaelispor'un yeni 10 numarası Mijo Caktas ilk açıklamalarını yaptı. Ligi ve kulübü çok iyi tanıdığını ve yeşil siyahlılara hazır geldiğini belirten Caktas takıma hızlı bir şekilde uyum sağladığını da sözlerine ekledi.

Caner Osmanpaşa: Biraz zamana ihtiyacım var

Kocaelispor’un son transferi Caner Osmanpaşa’dan ilk açıklamalar geldi. Caner “Biraz zamana ihtiyacımız var. Birkaç hafta içinde tam anlamı ile hazır olurum” dedi.

Ertuğrul Sağlam: Erzurum maçı zorlu geçecek

Kocaelispor’un Cuma günü evinde ağırlayacağı Erzurumspor FK maçı öncesinde Körfez Brunga Tesisleri’nde çalışmaları sürdü. Antrenman öncesinde basına açıklamalarda bulunan Ertuğrul Sağlam, hem Pendikspor hem de Erzurumspor maçının değerlendirmesini yaptı.

Pendikspor deplasman hikayesi

Kocaelispor yeni sezona iyi başladı. İlk maçında Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup eden ekibimiz ikinci maçında da Pendikspor’u aynı skorla mağlup etmesini bildi. Yeşil siyahlı ekibimizde 3 puanı getiren golleri Ryan Mendes kaydetti. Maçın ardından takımla taraftarın bütünleşmesi görülmeye değerdi. İşte maçta yaşanan birbirinden güzel anların klibi.

İstanbul emniyeti şaşırtmadı!

Kocaelispor’un Pendikspor maçı öncesi ortam gerildi. Yeşil siyahlı taraftarlar Pendik İlçe Stadı’na maçın başlamasına yarım saat kala getirildi. Taraftarın tribüne girişi esnasında ortam bir anda gerildi ve İstanbul emniyetinden Kocaelispor taraftarına orantısız güç kullanıldı. Bunun üzerine 2 Kocaelispor taraftarı gözaltına alınırken yaşananlar Kocaelispor cephesinde tepki ile karşılandı.

Osman Özköylü: İlk yarı takımı tanıyamadım

Pendikspor Teknik Direktörü Osman Özköylü, Kocaelispor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında ilk yarıda takımını tanıyamadığını ancak ikinci yarıda yaptığı hamlelerin ardından futbolcuların kendisine geldiğini ifade etti.

Ertuğrul Sağlam: Transferi durdurduk, çünkü…

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 2-1 kazanılan Pendikspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında transferi neden durduklarını izah etti.

Markao: Günden güne daha iyi olacağız

Kocaelispor’un yeni golcüsü, Gençlerbirliği maçında oyuna girdikten sonra fark yaratan ismi Markao maçın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Taraftarlarla galibiyeti kutladıkları için mutlu olduğunu belirten Markao devam eden süreçte daha çok kutlama yapacaklarına inandığını belirtti ve “Günden güne daha iyi olacağız” dedi.

Recep Karatepe: Takımıma güveniyorum

Trendyol 1.Lig’de Kocaelispor’un Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Gençlerbirliği teknik direktörü Recep Karatepe maçı değerlendirdi. Karatepe takımına güvendiğini belirtti.

Ertuğrul Sağlam: 1-2 transferimiz daha olacak

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Gençlerbirliği maçının ardından düzenlenen basın toplantısında alınan galibiyetten ötürü takımı kutlarken, 1-2 transfer daha yapacaklarını ifade etti.

Belediye Derincespor'un gençleri Berat Kartal ve Yusuf Efe Yaman'dan ilk açıklamalar

Lig'de mücadele edecek olan Belediye Derincespor'un iki İzmitli yeteneği kanat forvet Berat Kartal ve santrfor Yusuf Efe Yaman ilk açıklamalarını yaptı. İki futbolcu da Derince ekibinde başarılı olmak istediğini ifade etti.

Nuri Çolak: Zor görünen işi kolaya çevireceğiz!

Belediye Derincespor’da yeni teknik direktör Nuri Çolak’tan ilk açıklamalar geldi. Çolak, inançlarının oldukça yüksek olduğunu belirtti ve kulübün Kocaeli’deki futbolcular için kapı olduklarını ifade etti ve “Zor görünen işi kolaya çevireceğiz” diye konuştu.