Video Galeri

KÜBRA 2. SEZON TARİHİ 2024: Netflix Kübra Dizisi 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak? Çağatay Ulusoy Kübra Dizi 2. Sezon Fragmanı

İlk sezonu fırtınalar estiren Kübra dizisi 2. sezon tarihi belli oldu. Ayşin Kum’un romanından uyarlanan Kübra dizisi 2. sezon için geri sayım başladı. Çağatay Ulusoy'un başrolünü oynadığı Kübra dizisi 2. sezon gelişmeleri geldi. Peki, Kübra 2. sezon ne zaman yayınlanacak? İşte Netflix Kübra 2. sezon tarihi..

YALAN 2. BÖLÜM FRAGMANI TIKLA İZLE! Kanal D Yalan Dizisi Son Fragman Hazal Öldü! Yalan Yeni Bölüm Fragmanı

Başrollerini Aslıhan Güner ile Feyyaz Duman'ın paylaştığı Yalan dizisi ekran macerasına başladı. Pazartesi akşamları izleyici karşısına çıkan Yalan dizisinde 2. bölüm fragmanı görenler şoke oldu. Duru gibi olmak isteyen Hazal, Berrin'in onu aşağı itmesiyle ölümle burun buruna geldi. İşte Yalan yeni bölüm fragmanı..

Çorum’da Kocaelispor – Çorum FK dostluğu

Kocaelispor, 1. Lig Play-Off 1. Turu’nda Çorum Futbol Kulübü ile karşılaştı. Bu karşılaşma öncesi muhabir arkadaşımız Bülent Badiş ve kameraman arkadaşımız Eren Demirtürk, maç öncesi gerek Çorum, gerekse de Kocaelisporlu taraftarlarla röportajlar yaptı.

Serkan Özbalta: Son düdüğe kadar pes etmedik

Çorum Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Kocaelispor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında “Son düdüğe kadar pes etmedik. Taraftarımız da pes etmedi. Bu galibiyeti onlara armağan ediyorum” dedi.

Ertuğrul Sağlam: Önümüzdeki sezon Kocaelispor’u Süper Lig’e taşıyacağız

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Çorum Futbol Kulübü maçının ardından düzenlenen basın toplantısında umut veren cümleler sarf etti. Sağlam “Önümüzdeki sezon Kocaelispor’u Süper Lig’e taşıyacağız” dedi.

İNCİ TANELERİ 16. BÖLÜM FRAGMANI TIKLA İZLE: Kanal D İnci Taneleri Yeni Bölüm Fragmanı Dilber Zahir'i Vurdu! İnci Taneleri Son Fragman

Perşembe günlerinin sevilen yapımı İnci Taneleri 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Yıllar sonra karanlık geçmişiyle ortaya çıkan Nehir her şeyi değiştirdi. Dilber'in Zahir'le barıştığını öğrenen Azem için yeni dönem başladı. İşte İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı..

TEŞKİLAT 108. BÖLÜM FRGMANI İZLE: TRT1 Teşkilat Yeni Bölüm Fragmanı Kambur Yakalandı! Teşkilat Fragman 108 Bölüm Fragmanı

Teşkilat 108. bölüm fragmanı izleyenler yeni bölümde yaşanacaklara odaklandı. Mikrofon başına geçen Neslihan, Kambur'un yakalandığını ve tüm detayları kamuoyuyla paylaştı. "Pusu geliyor vaziyet alın" diyen Ömer atağa geçti. İşte Teşkilat yeni bölüm fragmanı..

KIZIL GONCALAR 19. BÖLÜM FRAGMANI TIKLA İZLE: Now TV Kızıl Goncalar Yeni Bölüm Fragmanı Vahit Savaşı Başlattı! Kızıl Goncalar Fragman 19 Bölüm Fragmanı

Ekranda fırtınalar estiren Kızıl Goncalar 19 bölüm fragmanı yayınlandı. Her pazartesi Now TV'de yayına giren Kızıl Goncalar son bölüm postun yeni sahibi Cüneyd oldu. Sadi Hüdayi yarışı kaybedince Affan'ın hain planı devreye girdi. Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı Cüneyd'in babası Vahit'in gelişiyle post savaşları tekrar başladı. İşte Kızıl Goncalar 19. bölüm fragman..

Kocaelispor’da 2. Sağlam dönemi başladı

Perşembe akşamı Çorum’da Çorum Futbol Kulübü ile karşılaşacak olan Kocaelispor’da çalışmalar sürüyor. Mustafa Gürsel’in ayrılmasının ardından dümene geçen Ertuğrul Sağlam denetiminde yapılan antrenmanda morallerin çok da kötü olmadığı dikkat çekti. İşte son çalışmadan kameralarımıza yansıyanlar.

Mustafa Gürsel: Virüsten olabilir

Kocaelispor’un eski teknik direktörü Mustafa Gürsel, Sakaryaspor maçının ardından yaptığı açıklamada takımdaki 12 futbolcunun hasta olduğunu belirtti ve “12 futbolcumuz maçtan önce serum yedi. Bodrum’da virüs kapmış olabilirler” dedi.

Amaral: Taraftarımızı üzdüğümüz için üzgünüz!

Kocaelispor’un Portekizli futbolcularından Reis Amaral maçın ardından yaptığı değerlendirmede “Taraftarımızı üzdüğümüz için çok üzgünüz. Umarım taraftarımız bize olan desteğini sürdürür” dedi.

Coşkun Demirbakan: Kocaeli’de bu tavrı hak etmedim

Sakaryaspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, Kocaelispor maçının ardından yaptığı açıklamada “Kocaeli’de bu tavrı hak etmedim” dedi.

Ertuğrul Sağlam: Prensiplerimi yıkarak geldim

Kocaelispor’da aynı yıl içinde ikinci kez takımın başına getirilen Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ikinci dönemin ilk açıklamasını yaptı. Sağlam ikinci teklif ile kendisine gelinmesi üzerine “Hiç düşünmeden, prensiplerimi yıkarak geldim” ifadesini kullandı.

Melik Derin: Her hafta final maçı oynamak zorunda kaldık!

Belediye Derincespor’un başarılı kanat oyuncusu Melik Derin “Her hafta final maçı oynamak zorunda kaldık. Birçoğunun üstesinden de geldik. Kocaeli ve Derince’ye hayırlı olsun” dedi.

Hüseyin Yılmaz: Allah da yardım etti, mucize oldu

Kocaelispor’un başarılı file bekçisi Hüseyin Yılmaz, Derince maçı ile ilgili olarak “Geriye düştük ancak umutsuzluk yaşamadık. Allah da yardım etti, mucize oldu. Çok şükür ligde kaldık” dedi.