Video Galeri

Erhan Okur’dan annesine son görev!

Kocaelispor’un eski antrenörlerinden, Kocaeli Güneşspor antrenörü Erhan Okur’un annesi Saime Okur son yolculuğuna uğurlandı. Vezirçiftliği Ulu Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Kullar Kızköprü Mezarlığı’na defnedildi. Cenaze namazına eğitim, siyaset ve spor camiasından çok sayıda isim katıldı. Cenaze namazından görüntüler…

Recep Durul: 3 finalimiz kaldı

Kocaelispor Kulübü Başkanı Recep Durul kimi spor çevrelerinin Süper Lig’e çıkacak olan üçüncü takımın Kocaelispor olabileceğini belirtmesi ile ilgili “Sürecin farkındayız” dedi ve “3 finalimiz kaldı” ifadesini kullandı.

Bodrum yolcusu kalmasın!

Bodrum Futbol Kulübü ile pazar günü sezonun en kritik maçlarından birisine çıkacak olan Kocaelispor maçın seyahatine başlıyor. Körfez Brunga Tesisleri’nde İzmit etabı çalışmalarını bugün tamamlayacak olan takımda Fofana dışında eksik bulunmuyor. İşte antrenmanda kameralarımıza yansıyanlar.

Mustafa Gürsel: Tüm futbolcular değerli… Uygun olanı kullanmaya çalışıyorum

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, Bodrum Futbol Kulübü maçı öncesi basına açıklamalarda bulundu. Gürsel “Bizim için tüm futbolcular değerli… Uygun olanı kullanmaya çalışıyorum” dedi.

İNCİ TANELERİ 14. BÖLÜM FRAGMANI TIKLA İZLE: Kanal D İnci Taneleri Yeni Fragman Nehir Ortaya Çıktı! İnci Taneleri 14 Bölüm Fragman

Yılmaz Erdoğan'ın kalem aldığı İnci Taneleri 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Cihan ve Nehir'in yıllar sonra karşı karşıya geldiği İnci Taneleri yeni fragman izlenmeye başladı. Doktor Elif'in Reyyaz'ın kızı olduğunu öğrenen Cihan neye uğradığını şaşırdı. İşte İnci Taneleri son fragman..

TEŞKİLAT 106. BÖLÜM FRAGMANI TIKLA İZLE: Teşkilat Yeni Bölüm Fragmanı Çetin Öldü Mü? Teşkilat Fragman 106 Bölüm Fragmanı

Teşkilat 106. bölüm fragmanı yayınlandı. Tüm gerçekleri öğrenen Neslihan Çetin'in sonunu getirdi. "Artık oyun bitti Çetin!" diyerek resti çeken Neslihan'ın bir sonraki hamlesi merak konusu oldu. Peki, Neslihan Çetin'i öldürdü mü? İşte Teşkilat yeni bölüm fragmanı..

Seni unutmayacağız Sadun Gemici!

Kocaelispor’un 1970’li yıllarına damga vurmuş futbolcularından Sadun Gemici hayatını kaybetmişti. 69 yaşında vefat eden efsane ismi takım arkadaşları, eski başkanlar ve sevenleri gözyaşları ile son yolcuğuna uğurladı. Cenaze töreninden kameralarımıza yansıyanlar.

KIZIL GONCALAR 17. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI: Kızıl Goncalar Yeni Bölüm Fragmanı Sadi Hüdayi Cüneyd Post Kavgası Başladı

Kızıl Goncalar 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Gemileri yakan Meryem, savcı Evren'e her şeyi itiraf etse de düzen bozulmadı. Karakoldan çıkan Cüneyd ile Sadi Hüdayi arasında post kavgası başladı. "Cüneyd'den kaybedersem, Yıllarca Hücrede Kalacağım" çıkışı geldi. İşte Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı,,

Yusuf Cihat Çelik: Bu gole çok ihtiyacım vardı

Bandırmaspor maçında attığı golle takıma hayat veren ve galibiyetin kilidini açan Yusuf Cihat Çelik maçın ardından düzenlenen basın toplantısında “Bu gole çok ihtiyacım vardı” dedi.

Mehmet Yılmaz: Yediğimiz gol bizi ateşledi

Kocaelispor’un sağ beki Mehmet Yılmaz Bandırmaspor maçının ardından “Yediğimiz gol bizi ateşledi” dedi.

Vukovic: Bu camia Süper Lig’i hak ediyor

Kocaelispor’un başarılı orta saha oyuncularından Josip Vukovic, Bandırmaspor maçının ardından konuştu ve “Bu camia Süper Lig’i hak ediyor” dedi.

Mustafa Gürsel: Adım adım daha iyiye gidiyoruz

Kocaelispor’un 3-1 üstünlüğüyle sonuçlanan Bandırmaspor maçının ardından Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel “Bandırma maçını kazandık, bizim için sadece bir galibiyetti. Adım adım daha iyiye gidiyoruz. Önemli olan ligin sonu. ” diye konuştu.

Yusuf Şimşek’ten futbolculara ayar!

Bandırmaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, Kocaelispor’a 3-1 kaybedilen maçın ardından dikkat çeken bir açıklama yaptı. Şimşek “Ben Bandırma’da 4. hocayım… Başka da bir şey söylemek istemiyorum” dedi.

Onyaka marketleri Nokta gazetesi açılışta

Onyaka Marketler Zinciri halkalarına bir yenisini daha ekledi. İlimizde 5 farklı bölgede şubesi bulunan Onyaka Marketleri’nin altıncı şubesi Körfez Mahallesi Kurdoğlu Sokak No: 2-A Başiskele adresinde hizmetine başladı. Açılışa gününe özel indirimlerin gerçekleştiği günde yoğun ilgi yaşanırken, vatandaşlar indirimli ürünlere ulaşmak için birbiri ile yarıştı.

YALAN DİZİSİ İLK FRAGMAN TIKLA İZLE: Kanal D Yalan Dizisi Oyuncuları! Yalan Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Yalan Dizi Konusu

Kanal D yeni dizi Yalan fragmanı yayınlandı. Seyirci karşısına çıkması beklenen Yalan dizisi oyuncuları belli oldu. Başrollerini Aslıhan Güner ve Feyyaz Duman’ın paylaştığı Yalan dizisi konusu merak konusu oldu. Peki, Yalan dizisi ne zaman başlayacak? İşte Yalan 1. bölüm fragmanı..