Video Galeri

Teşkilat 88 Bölüm Fragmanı! Teşkilat Yeni Bölüm Fragmanı! Teşkilat Fragman 88 Bölüm Fragmanı İzle

TRT1 pazar akşamları yapımı Teşkilat son bölüm ardından hesaplaşma zamanı geldi. Şirket atağa geçti ve Cihangir ölümle burun buruna geldi. Ömer Atmaca bir yandan kurduğu planı uygularken bir yandan da Cihangir'i sağ kurtarmanın peşine düştü. Annesinin katillerinin peşine düşen Neslihan için hesaplaşma vakti geldi çattı. İşte Teşkilat 88 bölüm fragmanı..

Nefes Yer Eksi 2 Fragman: Nefes Yer Eksi İki Filmi Oyuncuları! Nefes Yer Eksi 2 Konusu! Nefes Yer Eksi 2 Nerde Çekildi?

Terörle mücadele eden kahramanların gerçek hikayesini anlatan Nefes: Yer Eksi 2 filmi vizyona girdi. ünlü oyuncu Murat Yıldırım'ın başrolde olduğu Nefes Yer Eksi 2 filmi oyuncu kadrosu ve hikayesi merak edildi. TRT ortak yapımı Nefes-Yer Eksi İki filmi detayları sizler için araştırdık. İşte merakla beklenen Nefes: Yer Eksi İki fragman..

Amerikalı teolog: İsa peygamber Filistinliydi

Amerikalı teolog kadın sosyal medya paylaşımında İsa peygamberin Filistinli olduğunu hatırlattı.

Kocaeli Kadın FK’da tempo artıyor

Türkiye Kadınlar Futbol 2. Ligi’nde ilimizi temsil eden Kocaeli Kadın Futbol Kulübü’nde çalışmalar moralli bir şekilde devam ediyor. İşte son antrenmandan kameralarımıza yansıyanlar.

Gelinim Mutfakta 14 Aralık Puan Durumu! 14 Aralık Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu?

Haftanın dördünü günü altın yarışının hız kesmediği Gelinim Mutfakta puanları açıklandı. 14 Aralık Perşembe günü yayınlanan Gelinim Mutfakta puan tablosu açıklandı. Gelinim Mutfakta 1279. bölümde Piliç Topkapı yapan gelinler arasında kim birinci oldu belli oldu. İşte merak edilen 14 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu..

Buse ve Sude: Hedefimiz Milli takım ve yurt dışında oynamak

Kocaeli Futbol Kulübü’nün sevilen ikizleri Buse Dağdelen ve Sude Dağdelen, Nokta Gazetesi’nin sorularını yanıtladı. İki başarılı futbolcu gelişimlerindeki başlıca etkenin ailesi olduğunu belirtti. İki futbolcu da “Hedefimiz Milli takım ve yurt dışında oynamak” dedi.

Hasan Alemdar: Hepsi ile gurur duyuyoruz

Ülke genelinde forma giyen çok sayıda futbolcuları olduğunu belirten Kocaeli Kadın Futbol Kulübü Teknik Direktörü Hasan Alemdar, yetiştirdikleri ve iddialı takımlara gönderdikleri futbolcularıyla gurur duyduklarını belirtti.

Bir Derdim Var 6 Bölüm (FİNAL) İzle! Bir Derdim Var Son Bölüm İzle Tek Parça! Bir Derdim Var Neden Final Yapıyor?

Kanal D'nin büyük umutlarla başlayan dizisi Bir Derdim Var final günü geldi çattı. geldi. Birce Akalay ve Mert Fırat'ın başrollerini paylaştığı Bir Derdim Var final bölümünde Nilüfer'in sakladığı hastalığı ortaya çıktı. 14 Aralık Perşembe akşamı ekran yolculuğunu sonlandıran Bir Derdim Var neden final yapıyor? İşte merak edilen Bir Derdim Var final bölüm izle ekranı..

Sandık Kokusu 3 Bölüm Fragman Geldi! Çarşamba Dizileri Sandık Kokusu Fragmanı Yeni Bölüm

Özge Özpirinçci ve Demet Akbağ hayranlarını ekran başına çivileyen Sandık Kokusu dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Heyecan dolu Sandık Kokusu son bölüm ardından gözler yeni bölüm tanıtımına çevrildi. Çarşamba dizilerinden olan Sandık Kokusu 3 bölüm fragman yayınlandı. İşte merakla beklenen Sandık Kokusu 3. bölüm fragmanı..

Şahane Hayatım 7 Bölüm Full İzle! Fox TV Şahane Hayatım Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Çarşamba günlerinin entrika kokan yapımı Şahane Hayatım yeni bölümde Şebnem’in başından dert bir türlü eksik olmadı. Bir dakika rahat nefes alamayan Şebnem evin bahçesinde toprağı kazan belediye işçilerini görünce neye uğradığını şaşırdı. Şebnem yolun sonuna geldi. İşte merak edilen Şahane Hayatım 7 bölüm full izle ekranı..

13 Aralık Gelinim Mutfakta Puan Durumu: Gelinim Mutfakta Bugün Kim Birinci Oldu? 13 Aralık Gelinim Mutfakta

Haftanın üçüncü günü Kanal D ekranındaki yerini alan Gelinim Mutfakta çeyrek altın ve bilezik dağıtmaya devam ediyor. Program tarihine geçen gelinler kazandıkları çeyreklerin sayısını unuttu. Her gün çeyrek altın, her hafta finalinde 10 altın bilezik kazanan gelinlerin puanları verildi. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? İşte merak edilen 13 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu..

Sandık Kokusu 2 Bölüm İzle Tek Parça! Show TV Sandık Kokusu Yeni Bölüm Full İzle! Sandık Kokusu 2 Bölüm Full İzle

13 Aralık Çarşamba günü 2. bölümde Atilla karakterinin izleyiciyle buluşacağı ikinci bölüme Atilla'nın geçmişi ortaya çıktı. Filiz ile Atilla'nın ilk tanışma anını seyredenler kahkahaya boğuldu. Filiz’in kiracısı Atilla’nın kapısını çaldığı sahne merak uyandırdı. İşte Sandık Kokusu 2 bölüm izle ekranı..

Kuruluş Osman 140 Bölüm İzle! ATV Kuruluş Osman Son Bölüm Full İzle! Burak Özçivit Kuruluş Osman İzle

Kuruluş Osman 140 bölüm geldi. 13 Aralık Çarşamba gününü en sevilen yapımı Kuruluş Osman yeni bölümde "Göreceğiz bakalım kim bey, kim sultan!" çıkışını duyanlar özeti incelemeye başladı. Kuruluş Osman son bölüm ardından yeni bölüm zamanı geldi. Peki, Osman Bey Karacelasun'u ele geçirebilecek mi? İşte merak edilen Kuruluş Osman 140 bölüm izle tek parça ekranı..

Gönül Dağı 118 Bölüm Fragmanı! Gönül Dağı Yeni Bölüm Fragmanı! Gönül Dağı 2 Fragman

Yılbaşı heyecanının geldiği Gedelli köyünde Selam öğretmen ve Taner aşklarını yaşamaya devam etti. Yılbaşı dilekleri dilendi ve Taner'den, "Biz bu rüyayı bir ömür beraber yaşayacağız" romantikliği geldi. Peki, Gönül Dağı yeni bölümde babalarının yasını tutan Veysel ve Kenan barıştı mı? İşte merak edilenlerin yanıt bulduğu Gönül Dağı yeni bölüm fragman..

Gelinim Mutfakta 12 Aralık PUAN DURUMU: 12 Aralık Gelinim Mutfakta Gün Birincisi Kim? 12 Aralık Gelinim Mutfakta Puan Durumu

Haftanın 5 günü yeni bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta 12 Aralık bölümü sona erdi. 12 Aralık Salı günü 1277. bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta gün birincisi kim oldu merak edildi. 4 gelin tezgah başında pamuk prenses pasta yaptı ve kayınvalideler puanladı. Peki, 12 Aralık Gelinim Mutfakta gün birincisi kim? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta 12 Aralık puan durumu..