Video Galeri

Safir 15 Bölüm İzle CANLI YAYIN! ATV Safir Yeni Bölüm İzle Tek Parça! Safir Son Bölümünü İzle Youtube

Başrollerini İlhan Şen ve Özge Yağız'ın paylaştığı Safir dizisinin yeni bölümü geldi. Pazartesi dizilerinden olan Safir yeni bölümde tüm dengeler değişti. Gizem Karaca Safir dizisine Güneş rolüyle dahil oldu ve olayların seyri tamamen değişti. 11 Aralık Pazartesi akşamı izleyicilerle buluşan Safir yeni bölümü kaçırmayın. İşte Safir 15 bölüm izle ekranı..

Ne Gemiler Yaktım 2 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Show TV Ne Gemiler Yaktım Son Bölüm İzle Youtube

Show TV dizileri arasında yer alan Ne Gemiler Yaktım 2. bölüm geldi. 11 Aralık Pazartesi akşamı merakla bekleyen izleyicilerin karşısına çıkacak olan Ne Gemiler Yaktım yeni bölümde yaşanacaklar merak edildi. Ne Gemiler Yaktım 2. bölümde Yasemin, Rutkay ve Fidan ilişkisini çözdü. İşte merak edilen Ne Gemiler Yaktım 2 bölüm izle ekranı..

Ertuğrul Sağlam: Artık bir son bulmasını istiyorum

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam 3-0 kazanılan Bandırmaspor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında elde edilen galibiyeti hafta arasında babasını kaybeden Atabey'e hediye ederken, Tanque için çıkan kırmızı kart için ise “Skandal” yorumunu yaparken bunların artık bir son bulmasını istiyorum” dedi.

Barış Alıcı: Şartların nasıl olacağını biliyorduk

Bandırmaspor maçında attığı gol ve oynadığı futbolla beğeni kazanan kanat forvet Barış Alıcı maçın ardından konuştu: Barış “Şartların nasıl olacağını biliyorduk” derken Tanque’nin gördüğü kırmızı kartın ağır olduğunu belirterek “VAR’a bile bakılmadı” ifadesini kullandı.

Gönül Dağı 117 Bölüm Tek Parça İzle! TRT1 Gönül Dağı Son Bölüm 117 Bölüm Full İzle

İlk bölümden beri yapımda yer alan usta oyuncu Ali Düşenkalkar vedasının ardından gözler Gedelli köyündeki yeni gelişmelere çevrildi. 9 Aralık Cumartesi günü yeni bölümü yayınlanan Gönül Dağı dizisinde Veysel'in baba ateşi Kenan'ı yaktı. Abisini affetmeyen Veysel herkesi şaşırttı. İşte hüzünlendiren Gönül Dağı 117 bölüm izleme ekranı..

Yalı Çapkını 50 Bölüm Fragmanı Star TV! Yalı Çapkını 50 Bölüm Fragman Yayınlandı Mı? Yalı Çapkını Gelecek Hafta Tanıtımı

Yalı Çapkını severlerin dört gözle beklediği 50 bölüm fragmanı yayınlandı mı merak konusu oldu. Seyran ve Ferit aşkının sona erdiği Yalı Çapkını son bölüm ardından gelecek hafta tanıtımı beklenmeye başladı. Son bölüme Seyran'ın, "Ha seni öpmüşüm ha bir başkasını" sözünü duyan Ferit gözyaşlarına boğuldu. İşte Yalı Çapkını 50 bölüm fragmanı Star TV ekranı..

Kocaelispor Bandırma'ya gitti

Kocaelispor, Bandırmaspor ile önemli bir maça çıkacak. Lig ikincisi ile üçüncüsünün karşı karşıya geleceği mücadele cumartesi saat 13.30’da Bandırma 17 Eylül Stadı’nda oynanacak. Yeşil siyahlılar bu maçın hazırlıklarını tamamladı ve Bandırma’ya hareket etti. İşte son antrenmanda yaşananlar.

Ertuğrul Sağlam: Sadece lige odaklandık

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bandırmaspor maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Alanyaspor ile oynanan kupa maçındaki mücadeleden memnun olduğunu belirtti ve “Sadece lige odaklandık” dedi. Sağlam öte yandan rakiplerin ciddi mücadele ve rekabet içerisine girdiklerini ifade ederek “Kimse kimseyi elini kolunu sallaya sallaya gezdirmeyecek” dedi.

Gelinim Mutfakta 8 Aralık PUAN DURUMU! 8 Aralık Gelinim Mutfakta Kim Elendi? Gelinim Mutfakta Bilezikleri Kim Aldı?

Bir haftanın daha sona erdiği Gelinim Mutfakta maratonunda puanlama geldi. Sunucu Nursel Ergin 8 Aralık Cuma puan durumunu açıkladı. Hafta finalinde Dünyanın En Kolay Pastası yapan gelinler arasında galip gelen belli oldu. Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu merak edildi. Peki, 8 Aralık Gelinim Mutfakta bilezikleri kim aldı? Gelinim Mutfakta kim elendi? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta 8 Aralık puan durumu..

Amaral: Mücadele gücü yüksek bir maç olacak

Kocaelispor’un Portekizli orta saha oyuncusu Joao Reis Amaral, Bandırmaspor karşısında mücadele gücü yüksek bir maçın kendilerini beklediğini ifade etti. Amaral öte yandan geçen sezon fazla forma şansı bulamadığını ve belirli bir süreçten geçtini de sözlerine ekledi.

Yalı Çapkını 49 Bölüm İZLE FULL HD! STAR TV Yalı Çapkını Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Star TV fenomen dizisi Yalı Çapkını 49 bölüm ekranı izleyici karşısına çıktı. 8 Aralık Cuma akşamı Star TV'deki yerini alan Yalı Çapkını yeni bölüme Suna ve Kaya'nın nikahı damga vurdu. Seyran'dan ablasına hayat dersleri peş peşe gelirken hiç tahmin edilmeyen Suna gerçekleri ortaya çıktı. Peki, Yalı Çapkını yeni bölümde neler olacak? İşte Yalı Çapkını 49 bölüm izle ekranı..

Fofana: Yavaş yavaş kendime geliyorum

Kocaelispor’un Afrikalı orta saha oyuncularından İbrahima Fofana, Alanya maçında sahaya 11’de çıktığı için mutlu olduğunu ifade etti. Fofana öte yandan “Formumun zirvesindeyim diyemem. Yavaş yavaş kendime geliyorum. Yüzde yüzümü vermek için elimden geleni yapıyorum” diye konuştu.

Arka Sokaklar 653 Bölüm Full İzle! Kanal D Arka Sokaklar Son Bölüm İzle Tek Parça

8 Aralık Cuma akşamı ekrana gelen Arka Sokaklar yeni bölüm zamanı geldi. Rıza Baba ve ekip Mehmet'i durdurabilecek mi merak edildi. Mehmet, kafasına göre hareket etmeye devam ettikçe Rıza Baba ve ekibin işini zorlaştırmaya başladı. Mehmet'i durdurmak için operasyon başladı. Sadullah, Rıza Baba ve ekibi Ünal konusunda uyarı aldı. Asıl düşman hakkında bilgiler geldi. Rıza Baba ve ekip Mehmet'i durdurabilecek mi merak edildi. İşte Arka Sokaklar 653 bölüm izle ekranı..

Bir Derdim Var FİNAL Fragmanı! Bir Derdim Var Yeni Bölüm Fragmanı! Bir Derdim Var Neden Final Yapıyor?

Kanal D'nin oldukça iddialı yapımı Bir Derdim Var dizisi final fragmanı geldi. Takipçilerine büyük heyecan yaşatan Bir Derdim Var final bilgisi geldi. Başrollerinde Birce Akalay ve Mert Fırat'ın yer aldığı Bir Derdim Var dizisi neden final yapıyor merak edildi. Final kararı alan Bir Derdim Var dizisi son bölüm belli oldu. İşte Bir Derdim Var final fragmanı..

Behzat Ç Çekiç Ve Gül 2. Sezon İzle Full Tek Parça! BluTV Behzat Ç İzle Tek Parça! Behzat Ç BluTv 2. Sezon 1. Bölüm İzle

Behzat Ç., Akbaba ve Hayalet ile yeni bir macera başladı. 7 1aralık Perşembe günü start alan Behzat Ç Çekiç Ve Gül 2. sezon başladı. BluTV ekranında yayınlanan Behzat Ç Çekiç Ve Gül 2. sezon izle ekranı geldi. Ekranların en sevilen polisiye dizisi Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. yayına girdi. Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. 2. sezonu haberimizden izleyebilirsiniz. İşte BluTV Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. 2. sezon tüm bölümleri..