Video Galeri

İsmet Yumakoğulları: Canlarım ciğerlerim orada

Kocaelispor’un eski file bekçilerinden, bu sezon Iğdır Futbol Kulübü’nün kalesini koruyan İsmet Yumakoğulları, Kocaelispor’u unutamadığını belirtti ve “Canlarım, ciğerlerim orada. Herkese selamlarımı gönderiyorum” dedi.

Cantürk Alagöz’den iddialı açıklama: 2 yıl sonra Süper Lig’deyiz!

AK Parti Iğdır Milletvekili ve Iğdır Futbol Kulübü Onursal Başkanı Cantürk Alagöz, Nokta Gazetesi’ne yaptığı açıklamada iddialı ifadelere yer verdi ve “Hedefimiz 2 yıl sonra Süper Lig” dedi.

Mesut Özdemir: Nasip olur mu bilmem ama Kocaelispor formasını bir kez daha giymek isterim

Kocaelispor’un unutulmayan ve unutulmayacak olan futbolcularından, bu sezon Iğdır Futbol Kulübü’nde 41 numaralı forma ile başarı ile mücadele eden Mesut Özdemir, Nokta Gazetesi’nin sorularını yanıtladı. Mesut bir kez daha Kocaelispor formasını giymeyi çok arzuladığını belirtti ve şehre selam gönderdi.

Kuruluş Osman 139 Bölüm Full HD İzle! ATV Kuruluş Osman En Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Çarşamba yıldızı Kuruluş Osman yeni bölüme, "Düşün düşümdür, davan davamdır" sözü damga vurdu. İhanet ayyuka çıktı. Osman için hesap vakti geldi. Karşısına kim çıkarsa ezip geçecek olan Osman ne yapacak merak edildi. Kuruluş Osman 139 bölüm izle ekranı geldi. İşte 6 Aralık Çarşamba Kuruluş Osman 139 bölüm full HD izle ekranı..

Dilek Taşı 13 Bölüm İzle CANLI YAYIN! Dilek Taşı Son Bölüm İzle Youtube! Kanal D Dilek Taşı İzle

Kanal D sevilen dizilerinden Dilek Taşı yeni bölüm geldi. 6 Aralık Çarşamba akşamı izleyenlerin beklediği Dilek Taşı'nda Macide fırtınası esti. Sinan'a böbreğini veren Figen kapı dışarı edildi. Bir yandan evsiz kalan Figen bir yandan da Ronaların karşısında dimdik durmak için elinden geleni ardına koymadı. İşte Dilek Taşı 13 Bölüm izle canlı yayın ekranı..

Mevzular Açık Mikrofon 18 Bölüm Kara Para İzle! Oğuzhan Uğur Mevzular Açık Mikrofon Tanıtım

Oğuzhan Uğur flaş açıklama geldi. Mevzular Açık Mikrofon 18 bölüm tanıtımı yayınlandı. Son dönemin en meşhur olayı Dilan Polat ile Engin Polat davası başta olmak üzere tüm süreç masaya geldi. Murat Ağırel, Feyza Altun ve Emrullah Erdinç'in konuk olduğu Mevzular Açık Mikrofon 18 bölüm Kara Para izle ekranı haberimizde..

Benim Güzel Ailem Final! Benim Güzel Ailem Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça! Benim Güzel Ailem Neden Bitti?

TRT1 sevilen yapımlarından Benim Güzel Ailem final kararı geldi. 6 Aralık Çarşamba günü 22. bölümüyle final yapan Benim Güzel Ailem fragmanı geldi. Bu akşam 8'de son bölümü yayınlanacak olan Benim Güzel Ailem neden final yapıyor merak edildi. İşte Benim Güzel Ailem final bölümü..

Gelinim Mutfakta 5 Aralık Puan Durumu! Gelinim Mutfakta Bugün Çeyreği Kim Aldı?

5 Aralık Salı günü Gelinim Mutfakta 1272. bölüm ekrana geldi. Gelinim Mutfakta bugün Uzak Doğu Usülü Kurbağa Bacağı yapıldı. En güzel Kurbağa Bacağı yemeği yapan gelin kim oldu belli oldu. Haftanın ikinci günü çeyrek altını kim aldı merak edildi. İşte Gelinim Mutfakta 5 Aralık puan durumu..

Aile 23 Bölüm İzle! Aile Yeni Bölüm Full İzle! Aile Son Bölüm İzle Youtube! Aile Hülya Öldü Mü?

Aile yeni bölümde Hülya Soykan ölümle yaşam arasındaki ince çizgide gidip geliyor. 5 Aralık Salı günü yeni bölümü izleyici karşısına çıkan Aile dizisinde Aslan, "Annem yaşayacak değil mi" diyerek hayıflanıyor, onu sakinleştirmek ise en yakını Devin'e düşüyor. Peki, Aile Hülya Soykan öldü mü? Nur Sürer diziden ayrılacak mı? İşte tüm merak edilenlerin yer aldığı Aile 23 bölüm izle ekranı..

Üç Kız Kardeş 65 Bölüm İzle Tek Parça! Kanal D Üç Kız Kardeş Son Bölüm Full İzle

Üç Kız Kardeş 65. bölüm yayına girdi. Annesini komalık eden kişinin Türkan olduğunu öğrenen Somer iyice çıldırdı. Rüçhan konusunda köşeye sıkışan Türkan'ın artık kaçacak yeri kalmadı. Kızı için Somer ne derse yapmak zorunda kalan Türkan odaya hapsedildi. İşte merakla beklenen Üç Kız Kardeş 65 bölüm izle ekranı..

4 Aralık Gelinim Mutfakta Puan Durumu TIKLA ÖĞREN! 4 Aralık Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu?

Gün sonu bir gelinin çeyrek altın kaptığı yemek yarışması Gelinim Mutfakta 1271. bölüm birincisi belli oldu. 4 Aralık Pazartesi günü Kuzu Mutancana yapan gelinler arasında galip gelen açıklandı. Sunucu Nursel Ergin 4 Aralık Gelinim Mutfakta kim birinci oldu açıkladı. Peki, Gelinim Mutfakta bugünkü kazanan kim? İşte merak edilen 4 Aralık Gelinim Mutfakta puan durumu..

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 4 Bölüm İzle! Selahaddin Eyyubi Dizisi TRT 1 Canlı İzle

Pazartesi günlerinin yıldız dizisi Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyübi 4. bölüm geldi. "Benden kurtuluş yok" sözünün dikkat çektiği yeni bölüm beklenmeye başladı. Dizinin sıkı takipçileri Selahaddin Eyyubi dizisi TRT 1 ekranını mercek altına aldı. Peki, Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölümde neler olacak? İşte merak edilen TRT1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm izle ekranı..

Ömer 34 Bölüm İzle Full HD CANLI YAYIN! Ömer Dizisi Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Ömer ve Gamze'nin yeni sınavlara hazırlandığı Ömer dizisi 34. bölüm geldi. 4 Aralık Pazartesi günü ekrana gelen Ömer dizisi son bölüm ardından yeni bölüm başladı. İkinci baharlarına başlayan Çiçek ve Reşat aynı odaya girdi. Gamze ve Ömer arasında ev krizi çıktı. Çiçek'in Gamze'yi, "Ne eş olabildin ne de anne" diye iğnelemesi olay oldu. İşte Ömer dizisi 34. bölüm izle ekranı..

Ertuğrul Sağlam: Hiçbir şey istediğimiz gibi gitmedi

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Ümraniyespor maçının düzenlenen basın toplantısında kötü bir maç geçirdiklerini belirtti. Sağlam “Bugün hiçbir şey istediğimiz gibi gitmedi” dedi.

Mustafa Gürsel: Sadece 3 puan aldık

Kocaelispor ile Ümraniyespor arasında oynanan maçın ardından düzenlenen basın toplantısında Ümraniyespor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel “Kocaelispor gibi güçlü bir takımı deplasmanda mağlup ettiğimiz için mutluyuz. Ancak sadece 3 puan aldık” dedi.