Video Galeri

Serkan Özbalta: Kazanmak istiyorduk

Çorum Futbol Kulübü Teknik Direktörü Serkan Özbalta, Kocaelispor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında “Pozisyonlara baktığımızda hak ettiğimiz bir maçtı. Kazanmak istiyorduk ancak 1 puan da bizim için önemli” dedi.

Burak Öksüz’ün yaşadığı kabus dolu anlar!

Kocaelispor’da Burak Öksüz, Çorum Futbol Kulübü maçının 69. dakikasında talihsiz bir sakatlık geçirdi. O anları ekranlarınıza getiriyoruz.

Candeias: Bizlere inansınlar

Attığı 3 penaltı golü ve mücadelesi ile Göztepe maçına damga vuran Daniel Candeias maçın ardından yaptığı açıklamada “Son 2 aydır bizimle ilgili kötü şeyler söylüyorlardı. Bizlere inansınlar” dedi.

Stoilov: Son dakikalarda duygusallaştık

Kocaelispor’un üç penaltı golüyle 3-2 Göztepe’yi mağlup ettiği maçın ardından basına konuşan Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, “Kariyerimde böyle özel bir maç hatırlamıyorum. Futbolda bazen son dakikalarda kaybedersiniz. Sadece son dakikalarda duygusallaştık” dedi.

Emir Ortakaya: En son umutlar ölür

Kocaelispor’un başarılı savunmacısı Emir Ortakaya, Göztepe galibiyeti ile ilgili olarak “Hayatımda böyle bir maç oynamadım” dedi.

Yusuf Abdioğlu: Şimdi taraftarımız yüklenebilir!

Kocaelispor Takım Kaptanı Yusuf Abdioğlu, Göztepe maçının ardından yaptığı konuşmada “Rakip taraftar “Biraz bekleyin biraz makara yapalım” dediler, biz de gereğini yaptık. Şimdi taraftarımız yüklenebilir” dedi.

Mustafa Gürsel: Unutulmamalı… Sadece 1 galibiyet aldık

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel, 3-2 kazanılan Göztepe galibiyetini değerlendirdi ve “Kazanmak çok önemli, bunu başardık. Unutulmamalı… Sadece 1 galibiyet aldık” dedi.

12.Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvası final gecesi!

12.Altın Kiraz Dostluk Futbol Turnuvası'nın final günü son derece güzel görüntülere sahne oldu. Şöhretler maçı ile başlayan gece müthiş bir final maçı ile sona erdi. Rakibini 2-0 mağlup eden Eti Grup şampiyonluğunu ilan etti ve üst üste 2. kez kupayı kazanan taraf oldu. Bu unutulmaz gecede tüm yaşananları Nokta TV farkıyla ekranlarınıza getiriyoruz.

Mustafa Gürsel: Başımızın üzerinde yeri var

Kocaelispor Teknik Direktörü Mustafa Gürsel Göztepe maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Gürsel, "Kocaelispor'a destek olacak herkesin başımızın üstünde yeri var" dedi.

Taner Gülleri: Daha işimiz bitmedi

Belediye Derincespor Teknik Direktörü Taner Gülleri 4-1 kazanılan Fethiyespor maçının ardından yaptığı açıklamada önemli bir galibiyet aldıklarını ancak işlerinin daha bitmediğini belirtti.

Taha Yıldırım: İyi oyun galibiyet getirdi

Belediye Derincespor’un genç futbolcuların Taha Yıldırım Fethiyespor maçı sonrasında yaptığı açıklamada “İyi oyun galibiyet getirdi. Sırada İnegöl maçı var. Bu maça bakacağız” dedi.

İzmit Belediyespor, Galatasaray’a diş geçiremedi “64-90”

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden İzmit Belediyespor Kadın Basketbol takımı Play-Off ilk maçında Galatasaray ile İzmit Atatürk Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. İzmit ekibi mücadeleyi 90-64 kaybetti ve seride 1-0 geriye düştü. İşte bu maçta kameralarımıza yansıyanlar.

Erdinç Şehit: Tüm maçlara talibiz

Belediye Derincespor Kulübü Başkanı Erdinç Şehit Fethiyespor maçı sonrasında yaptığı açıklamada “Fethiye maçını kazandık, 6 maçımız kaldı, bu 6 maça da talibiz” dedi.

Kartepe kulüpleri iftarda bir araya geldi

Kartepe Kulüpler Birliği’nin iftarı Kartepe Necip Fazıl Kısakürek Kongre Merkezi’nde gerçekleşti. Kartepe Kulüpler Birliği Başkanı Mevlüt Ağra’nın ev sahipliğindeki buluşmada Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman da yer aldı. Ağra selamlama konuşmasında Başkan Kocaman’a teşekkür ederken, Mustafa Kocaman ise spora en iyi şekilde hizmete devam edeceklerinin altını çizdi.

GELİNİM MUTFAKTA 25 MART 2024 PUAN DURUMU: Kanal D Gelinim Mutfakta Bugün Kim Birinci Oldu? 25 Mart Gelinim Mutfakta Puan Tablosu

Gelinim Mutfakta programı takipçileri günün puanlarını öğrenmek için harekete geçti. 25 Mart Pazartesi günü yayınlanan Gelinim Mutfakta 1351. bölüm puan durumu belli oldu. Peki, Gelinim Mutfakta bugün kim birinci oldu? İşte merak edilen 25 Mart Gelinim Mutfakta puan durumu..