Video Galeri

Ertuğrul Sağlam: Kazanmamız gerekiyor

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam pazartesi günü Kocaeli Stadı'nda oynanacak olan Şanlıurfaspor maçı öncesinde yaptığı açıklamada "Şanlıurfaspor'u mağlup etmemiz gerekiyor" diye konuştu.

Kocaelispor - Sultanbeyli Belediye: 4-1 "U-17 maçı geniş özeti"

Kocaelispor U-17 takımı konuk ettiği Sultanbeyli Belediyespor'u 4-1 mağlup etti. Nokta TV'den naklen yayınlanan maçın geniş özetini ekranlarınıza getiriyoruz.

Şampiyon karateciler Nokta TV’de hünerlerini sergiledi

Nokta TV’de her salı akşamı yayınlanan Savaş Demir ile Amatör Özel programının konukları karatedeki gururlarımızdı.

Belediye Derince Spor - 68 Aksaray maçının geniş özeti

Belediye Derince Spor - 68 Aksaray maçının geniş özeti

Batuhan Altıntaş: Herkese sıkıntı çıkaracağız!

Yıllar sonra doğup büyüdüğü İzmit’e dönen ve Belediye Derincespor forması ile profesyonel futbol kariyerine devam eden Batuhan Altıntaş mikrofonlarımıza yaptığı konuşmada “14 yıl sonra evimdeyim… Çok mutluyum. Takımımız iyi mücadele ediyor herkese sıkıntı çıkaracağız” diye konuştu.

İsa Nalbant: İnanıyorum

Belediye Derincespor’un başarılı santrforlarından İsa Nalbant sorularımızı yanıtladı. İsa yaptığı açıklamada tekrar şehrinde, Derince’de mücadele edeceği için mutlu olduğunu belirtti ve “Evinde gibisi yok” dedi. Genç golcü öte yandan Aksaray karşısında galip geleceklerine inandıklarını ifade etti.

Ömer Alp Gülay: Aksaray'ı mağlup etmek istiyoruz

Belediye Derincespor’un genç ve başarılı stoperi Ömer Alp Gülay sorularımızı yanıtladı. Ömer Alp, zamanla çok daha iyi bir takım olacaklarını ifade etti. Ömer Alp öte yandan pazar günkü Aksaray karşılaşmasında sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Pedrinho: Daha iyisini yapabiliriz

Kocaelispor’un başarılı orta saha oyuncusu Pedrinho soruları yanıtladı. Portekizli futbolcu, Manisa’nın 10’a 10 futbolu daha iyi anladığını ifade etti ve takım olarak daha iyisini yapabileceklerini belirtti.

Caner Osmanpaşa: Çorum maçıyla yeni bir sayfa açacağız

Kocaelispor’un yeni transferi ve Manisa maçında ilk kez formasına kavuşan Caner Osmanpaşa antrenman öncesinde yaptığı açıklamada, şanssız bir süreçten geçtiklerini ifade etti. Caner ayrıca Çorum Futbol Kulübü karşılaşmasını kazanıp yeni bir sayfa açacaklarını da sözlerine ekledi.

Ertuğrul Sağlam: Çorum'da kazanacağız!

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam antrenman öncesinde soruları yanıtladı. Sağlam, kenetlenmeleri gerektiğini ifade etti ve “Fırsat kollayanlara izin vermeyeceğiz” diye konuştu. Sağlam ayrıca pazar günkü Çorum karşılaşmasını kazanacaklarını söyledi.

Çağdaş Çavuş: Güzel bir hikaye yazmaya çalışıyoruz

Manisa Futbol Kulübü Teknik Direktörü Çağdaş Çavuş, Kocaelispor maçının ardından düzenlenen basın toplantısında güzel bir hikayeye imza atmak istediklerini ifade etti.

Ertuğrul Sağlam: Mesaj vermek istiyorduk

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Manisa Futbol Kulübü maçının ardından düzenlenen basın toplantısında güzel bir mesaj vermek istediklerini ancak bu bunu başaramadıklarını belirtti.

Nuri Çolak: Bu yolda devam edeceğiz

Belediye Derincespor Teknik Direktörü Nuri Çolak, 1-1 sona eren Elazığspor maçının ardından soruları yanıtladı. Başarılı teknik adam “Oyuncularımıza teşekkür ediyorum. Bu yolda devam edeceğiz” diye konuştu.

Nevzat Bayram: Daha önce yaşanmayanları yaşatıyoruz

Belediye Derincespor ligin 2. haftasında sahasında Elazığspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu maçın ardından Belediye Derincespor Teknik Direktörü Nevzat Bayram basına açıklamalarda bulundu. Bayram “Daha önce yaşanmayanları yaşatıyoruz” dedi.

Barış Alıcı: Taraftarımız önünde kazanmak istiyoruz

Kocaelispor’da başarılı kanat oyuncusu Barış Alıcı, Manisa maçı öncesi yaptığı açıklamada “Taraftarımız önünde kazanmak istiyoruz” diye konuştu.