Video Galeri

Periler tam gaz!

İlimizi Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde temsil eden İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Kayseri maçının hazırlıklarını sürdürüyor. İşte son antrenmandan kameralarımıza yansıyanlar.

Fırat Okul’dan Nokta TV’ye özel açıklamalar

İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’nın başarılı başantrenörü Fırat Okul, Nokta TV’nin sorularını yanıtladı. Keyifli geçen sohbette, Okul, gelinen noktayı, sezon içi hedeflerini detaylı bir şekilde paylaştı.

30 Kasım Gelinim Mutfakta Puan Tablosu TIKLA ÖĞREN! Gelinim Mutfakta Bugün Çeyrek Kim Kazandı?

Altın yarışının devam ettiği Gelinim Mutfakta 30 Kasım puan durumu geldi. Haftanın dördüncü günü çeyrek altını alan isim açıklandı. Bugün İslim Kebabı yapan gelinler puanlarını aldı. Popüler gelinlerden Yeşim ve Tuğba'nın gitme kararı şoke etti. Peki, 30 Kasım Gelinim Mutfakta kim çeyrek altın aldı? İşte 30 Kasım Gelinim Mutfakta puan tablosu..

Takım olarak birlikte hareket ediyoruz

İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’nın yıldız Amerikalı Nared, Nokta Gazetesi’nin sorularını yanıtladı. Nared, takım içindeki dayanışmanın başarıyı getirdiğini dile getirdi.

Sakla Beni 5 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Sakla Beni Dizi 5 Bölüm İzle Youtube

Star TV sevilen yapımı Sakla Beni yeni bölüme Naz ile İncila'nın restleşmesi damga vurdu. 30 Kasım Perşembe günü ekrana gelen yeni bölümde her şeyi öğrenen Naz terör estirdi. Sakla Beni 5. bölüme, "Ya Naz'a söyleyeceğiz her şeyi ya da bunun içinde debelenip duracağız" sözü dikkat çekti. İşte Sakla Beni 5. bölüm izle ekranı..

Özge Özışık: Önce Play-Off ardından son 4

İzmit Belediyespor Kadın Basketbol Takımı’nın başarılı oyun kurucusu Özge Özışık, Nokta Gazetesi’nin sorularını yanıtladı.

Bir Derdim Var 4 Bölüm İzle! Kanal D Bir Derdim Var Son Bölüm İzle Tek Parça

İstediği reytingi yakalamayarak final kararı alan Bir Derdim Var dizisinin yeni bölüm zamanı geldi. 6. bölümüyle final yapacak olan Bir Derdim Var dizisi 4. bölüme küçük Kürşat ile annesinin kavuşma anı damga vurdu. Nilüfer ve Ömer arasında aşk krizi artık alev aldı. İşte macera dolu Bir Derdim Var 4 bölüm izle ekranı..

Teşkilat 86 bölüm fragmanı izle! Teşkilat son bölüm 86 bölüm full izle

TRT1'in ekranda fırtınalar estiren yapımı Teşkilat yeni bölüm fragmanı geldi. Babasının önüne atlayan Neslihan kanlar içinde yere yığıldı. Teşkilat 86 bölüm fragmanına Ömer ile Neslihan'ın aşk konuşması damga vurdu. Neslihan, "İnsan aşık olduğunu nasıl anlar" diye sordu ve her şey başladı. Teşkilat dizisi 86. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte merakla beklenen Teşkilat 86 bölüm fragmanı izle ekranı..

Şahane Hayatım 5 Bölüm Full İzle! Fox TV Şahane Hayatım 5. Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Entrika, aşk, gerilim ve heyecan dolu Şahane Hayatım dizisi yeni bölüm geldi. 29 Kasım Çarşamba günü 5. bölümüyle izleyici karşısına çıkan Şahane Hayatım dizisinde Niyazi'nin açtığı bıçak yarası iyice kötüleşen Şebnem'in sonu yatak oldu. Yüksek enfeksiyon Şebnem ile Mesut’u yakınlaştırdı. Peki, Şebnem Melisa için ne plan yaptı? İşte merak edilen Şahane Hayatım 5. bölüm izle full ekranı..

Gelinim Mutfakta 29 Kasım Puan Durumu: 29 Kasım Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu?

Gelinim Mutfakta 29 Kasım puan durumu belli oldu. Haftanın üçüncü günü Kıbrıs Pirohu Mantısı yapan gelinler puanlarını aldı. Günün en güzel Kıbrıs Pirohu Mantısı tabağını yapan gelin 5 puan aldı. Peki, 29 Kasım Gelinim mutfakta kim birinci oldu? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta 29 Kasım puan tablosu..

Tolunay Bekçi: Gölcük maçı benim için farklı geçecek

İlimizin yetenekli orta saha oyuncularından, Yuvacıkspor’da adeta fabrika ayarlarına dönen Tolunay Bekçi, Kullarspor galibiyetini Nokta Gazetesi’ne değerlendirdi. Bekçi öte yandan Yuvacıkspor’daki aile ortamını da çok beğendiğini belirtti ve eski takımı Gölcükspor ile oynanacak olan maçın kendisi için farklı duygular barındıracağını sözlerine ekledi.

Emirhan Can: Geri adım atmayacağız

Yuvacıkspor’un başarılı futbolcusu, Kullarspor karşılaşmasının yıldızı Emirhan Can maçın ardından Nokta Gazetesi’nin sorularını yanıtladı ve zor şartlarda mücadele ettiklerini, dik duruşlarını bozmadan yollarına devam edeceklerini ifade etti.

Fatih Kurtoğlu: Aslan yürekli çocuklar onlar!

Yuvacıkspor Teknik Direktörü Fatih Kurtoğlu, Kullarspor maçının ardından Nokta TV’ye açıklamalar yaptı. Kurtoğlu sahipsiz bırakıldıklarını ifade etti ve verilen sözlerin tutulmadığını herkesin öğreneceğini ifade etti.

Kocaelispor, Ümraniyespor’u bekliyor

29 puan ile Eyüpspor’u 4 puan geriden 2. sırada takip eden Kocaelispor cuma Ümraniyespor’u ağırlayacak. Kocaeli Stadı’ndaki maç saat 20.00’de başlayacak. Yeşil siyahlılar karşılaşmanın hazırlıkları tüm hızı ile devam ediyor. İşte son antrenmandan detaylar.

Dilek Taşı 12 Bölüm İzle Tek Parça Kanal D CANLI! Dilek Taşı Son Bölüm İzle Youtube Tek Parça

Çarşamba günleri yola devam eden Dilek Taşı yeni bölümde beklenen teklif geldi. Mustafa Figen'e evlilik teklifi etti. Kardeşi Sinan'a böbreğini verecek olan Figen ameliyat masasından kalkabilecek mi merak konusu oldu. Peki, Dilek Taşı yeni bölümde neler olacak? İşte Dilek Taşı 12 bölüm canlı yayın izle ekranı..