Video Galeri

Oğuz Ceylan: Bu gemiyi kupaya yanaştıracağız

Kocaelispor’un Göztepe karşısında elde ettiği galibiyette pay sahibi olan Oğuz Ceylan maçın ardından yaptığı açıklamada takımın şampiyon olacağına inandığını belirtti ve “Bu gemiyi, kupaya yanaştıracağız” dedi.

Radomir Kokovic: Takımın mücadelesini beğenmedim

Göztepe Teknik Direktörü Radomir Kokovic, Kocaelispor karşısında eksik futbolcuların yokluğunu hissettiklerini belirtti ve takımın mücadelesini beğenmediğini ifade etti.

Ertuğrul Sağlam: Futbolun kalitesi böyle maçlarda artar

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, 1-0 kazanılan Göztepe maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, Gençlerbirliği maçındaki kaybı telafi ettiklerini belirtti ve futbolcularını mücadelelerinden ötürü kutladı. Sağlam öte yandan ülkedeki futbolun kalitesinin artması için Göztepe – Kocaelispor gibi maçların önemli olduğunu da vurguladı.

Alparslan Büyük Selçuklu Neden Final Yaptı? Alparslan Büyük Selçuklu Neden Bitti?

TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Alparslan Büyük Selçuklu yayın hayatını noktaladı. Barış Arduç, Sarp Levendoğlu gibi ünlü isimlerin kadrosunda yer aldığı Alparslan Büyük Selçuklu dizisi final yaptı. Dizinin fanları final bölümünün ekrana gelmesiyle Alparslan Büyük Selçuklu neden bitti sorusuna yanıt aramaya başladı. Peki, Alparslan Büyük Selçuklu neden final yaptı? İşte yanıtı..

6 Kasım Gelinim Mutfakta Puan Durumu: Gelinim Mutfakta Bugün Kim Kazandı?

6 Kasım Pazartesi gününe ait Gelinim Mutfakta puanları belli oldu. İzleyicilerin pürdikkat takip ettiği Gelinim Mutfakta yeni bölümde kaynanalar ve Nursel Ergin gelinlere puanlarını sıraladı. Humuslu Tavuk Şiş yapan gelinler arasında kim birinci oldu merak edildi. İşte 6 Kasım Gelinim Mutfakta puanları..

Gelinim Mutfakta Gül Kimdir? Gelinim Mutfakta Yeni Gelin Gül Durakan Instagram

Nursel Ergin'in sunduğu Gelinim Mutfakta yeni bölüme yeni gelin kaynana damga vurdu. Ortalığı bir hayli kızıştıracağa benzeyen Gelinim Mutfakta yeni gelini Gül Durakan merak edildi. Haftanın ilk bölümüne fişek gibi başlayan Gelinim Mutfakta Gül Durakan bilgileri haberimizde..

Ömer 30 Bölüm Full HD İzle! Ömer Dizisi Son Bölüm Tek Parça İzle

Pazartesi akşamları yayınlanan Ömer dizisinde rest çekme vakti geldi. 6 Kasım Pazartesi günü ekrana gelecek Ömer dizisinde Gamze'nin Ömer'in ailesine büyük sürprizi olay oldu. Ömer herkese resti çekince yeni bir dönem başladı. İşte Ömer dizisi 30 bölüm full HD izleme ekranı..

Adım Farah 19 Bölüm Full HD İzle! Adım Farah Son Bölüm İzle Youtube

Cumartesi günleri ekrana gelmeye başlayan Adım Farah dizisinin beklenen bölümü geldi. Adım Farah 19. bölümü bekleyen izleyiciler gözlerini Tahir'e çevirdi. Behnam Kerimşah'a, "Abi dediğin bu şeytan bizim düşmanımız" deyince olanlar oldu. İşte merak edilen Adım Farah yeni bölüm izleme ekranı..

Sakla Beni Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle! 4 Kasım Sakla Beni İzle

Star TV'nin yeni dizisi Sakla Beni ilk bölümüyle ekrana geliyor. İlk bölümü bir kez daha yayınlanan Sakla Beni dizisi 4 Kasım Cumartesi günü tekrar yayına geldi. Naz, İncila ve Mete üçgeninde yaşanan olaylar izleyici tarafından tam not aldı. İlk bölümü bir kere daha yayınlanan Sakla Beni dizisi haberimizde..

Gönül Dağı 112 Bölüm İzle Youtube! Gönül Dağı Son Bölüm 112 Bölüm Full İzle

Bozkırda bir Anadolu masalı temalı Gönül Dağı dizisinde bu akşam neler olacak merak edildi. 4 Kasım Cumartesi günü 112. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Gönül Dağı dizisinde Selma ve Taner aşkı yarım kaldı. Veysel ve kızı Yağmur alevler arasında son nefeslerini verdi. İşte Gönül Dağı 112 bölüm full izleme ekranı..

CHP Kurultay Canlı İzle! 4 Kasım CHP Kurultayı Canlı Yayın İzle! CHP Kurultayı Hangi Kanalda?

CHP’lilerin dört gözle beklediği kurultay günü geldi. CHP 38. Olağan Kurultay günü nasıl izlenir merak eden vatandaşlar araştırmalara başladı. İkinci Yüzyılda Demokrasi ve Birlik Kurultayı sloganıyla başlayan CHP 38. kurultayı canlı izleyebilirsiniz. İşte CHP kurultay canlı yayın..

3 Kasım Gelinim Mutfakta Puan Tablosu! 3 Kasım Gelinim Mutfakta Kim Elendi?

Kanal D fenomeni Gelinim Mutfakta hafta finali bölümü sona erdi. 3 Kasım Cuma günü ekrana gelen hafta finali bölümünde hangi gelin kaç puan aldı belli oldu. Hafta finalinde Gelinim Mutfakta kim elendi açıklandı. Peki, bugün kim elendi? İşte merak edilen 3 Kasım Gelinim Mutfakta puan tablosu..

Tarık Mayhoş: Bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz

Sakatlıktan çıkan ve takıma güçlü dönen Tarık Mayhoş, İnegölspor ile oynanan kupa maçının ardından Nokta TV’ye konuştu. Tarık “Bulunduğumuz yeri hak etmiyoruz” diye konuştu.

Erman Bulucu: Bana yakışmazdı

Belediye Derincespor’un başarılı savunmacısı Erman Bulucu, Bursa’da oynanan İnegöl kupa maçının Nokta TV’ye açıklamalar yaptı. Erman, attığın golün ardından “Daha önce ekmek yediğim takıma karşı sevinmek yakışmazdı” dedi. Erman ligdeki konumları ile ilgili olarak da “Toparlanmaya çalışacağız” diye konuştu.

Yalı Çapkını 44 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Yalı Çapkını Son Bölüm İzle Youtube

Seyran ve Ferit aşkını sekteye uğratan Pelin hamlesi ardından işler karıştı. 3 Kasım Cuma günü ekrana gelecek Yalı Çapkını 44. bölümde gözyaşlarına boğulan Seyran, "O kadının çocuğu senden mi değil mi" diye sordu. İşte merakla beklenen Yalı Çapkını 44 bölüm izle full HD tek parça ekranı..